Main Menu

Mamini sinovi

Started by Urbana, October 03, 2010, 11:21:10 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

i posle kazu da je bolje da sestra ima starijeg brata  :lol: kakva zabluda  :rofl:

maripoza

Sad imamo i pojam "sestrin brat"?  :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Glitter

Mi mu dodjemo pioniri terminologije :lol:

Mirka

Muž super, ima povremeno "jedinčićke" fazone, ali nije mamin sin po ovim opisima, možda zato što ga majka zove "ćerko" :D

Starije dete viđeno da bude mamin sin (češkamo leđa, peremo zube, obuvamo čarape ponekad, igram mu teške nivoe u igricama  :lol: i slično), a i mali će ako nastavi kao što je počeo poslednjih meseci. Upropastila sam ih skroz, teško će neko da ih ispravi   :rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

cici

Jao Mirka mrzeće te snajke :rofl:

cici

Kad malo bolje razmislim mrzeće te snajke, ionako sam ti maznula jednu :lol: od dva mamina sina možda je ipak bolje za Anu a i njenu mamu manje mamin sin :lol: :rofl:

cici

Šta mi se desilo sa postom :rofl:

Mirka

Quote from: cici on October 05, 2010, 11:28:59 PM
Jao Mirka mrzeće te snajke :rofl:
Oće, aoće, ali nema veze, izboriću se ja sa njima  :sissyfight:  :lol:
Quote from: cici on October 05, 2010, 11:30:16 PM
Kad malo bolje razmislim mrzeće te snajke, ionako sam ti maznula jednu :lol: od dva mamina sina možda je ipak bolje za Anu a i njenu mamu manje mamin sin :lol: :rofl:
Pa Ani se skoro isto hvata  :girl_haha:
Quote from: cici on October 05, 2010, 11:31:03 PM
Šta mi se desilo sa postom :rofl:
Ne znam, priznaj da imaš maminog sina i sve će biti u redu, kao kod mene  :rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Finalina

cici

Quote from: Mirka on October 06, 2010, 12:04:17 AM
Oće, aoće, ali nema veze, izboriću se ja sa njima  :sissyfight:  :lol:Pa Ani se skoro isto hvata  :girl_haha:Ne znam, priznaj da imaš maminog sina i sve će biti u redu, kao kod mene  :rofl:
Samo malo će oj biti lakše kod nas :D bar neće morati ništa sem čarapa da mu oblači :lol: a on je ionako rekoa da će da je dovede kod mene jer super kuvam da se ona ne muči :rofl:

Lani

Quote from: cici on October 06, 2010, 01:09:09 PM
Samo malo će oj biti lakše kod nas :D bar neće morati ništa sem čarapa da mu oblači :lol: a on je ionako rekoa da će da je dovede kod mene jer super kuvam da se ona ne muči :rofl:

Joj cici, tvoja buduća snajka jadna šta god bude skuvala biće - mama je to bolje.  :lol: :kiss1:

cici

I meni je žao :rofl: ali ja ću da je hvalim a na ručak neću da zovem :rofl:

limun

al ces da ides kod njih u vreme rucak, samo da proveris "kako su".  ;D

Lani

Dokle god ne krene da otvara poklopce na šerpama dobro je. :rofl:

cici

Tačno ću da obezbedim da me neko ubije ako krenem to da radim, uzdam se da ću da ostanem u ovu pamet :rofl: