Main Menu

Chick Flick i slicno...

Started by disco2000, October 15, 2010, 12:36:16 PM

Previous topic - Next topic

martina

joj, mono, ja mislim da si ti malo out of touch :D
mislim, i ja sam, ali mislim da lani misli na neke druge sasvim
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

Glitter

ja cu da pocnem sa domacicama ;D

daklem Katarina Radivojevic
Marija Karan
za Mirku Vasiljevic su mi osecanja pomesana, bila mi je slatka u Ljubav navika panika, i to je otprilike to :lol:
a da Ivana Mihic  :crazy:

monochrome

e...ivana mihic je ta na koju mislim :crazy:

Pepi

Gledala danas Something borrowed, ili Tuđe slađe, simpatičan film.

Lukina mama

Quote from: Dawn on February 23, 2015, 09:33:44 PM
This is where I leave you, simpa film, Jane Fonda urnebesna.

bas sam htela sam to pogledam, hvala na preporuci  :kiss1:

Quote from: Glitter on February 24, 2015, 01:02:32 PM
obozavam Henksa  :girl_in_love:

Obozavam ga, u svim filmovima  :girl_in_love:

Quote from: Lani on February 24, 2015, 02:47:34 PM
;D :lol:

Meni je ona super samo u There's something about Mary, ali ja baš volim taj film, bilo ko u toj ulozi bi mi bio super verovatno.

isto mislim, a kao glumica ona mi je ....nekako blah....

od navedenih filmova, gledala 5, za neke nisam sigurna da bi ih stavila na listu.....

love actually obozavam, i holiday...zato sto su bozicni filmovi i ja obozovam da gledam, bilo koji bozicni filim  :girl_in_love:

Luka ,09 April 2005

gasha

Quote from: Pepi on February 27, 2015, 07:32:52 PM
Gledala danas Something borrowed, ili Tuđe slađe, simpatičan film.
i ja  :D
meni se nije dopao , supalj na vise mesta , pocne jedno, nastavlja se drugo,
ali sam bila mrtva umorna pa sam i bila samo ya takav film
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Ja ga gledala sinoć (Tuđe slađe) mnogo mi je spor i bez zapleta.
Janko 23.7.2002.

martina

da, i meni je taj film i za chick flick previse bzvz

al recimo, aj sad, da ih malo rangiramo... ono znate, od 1-10, pa onda kad postirate kritiku, rangirate... da svi znamo

meni su, recimo, 4 weddings and a funeral, notting hill, high fidelity, crazy, stupid love 10
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Ma mnogo su ukusi razliciti za rangiranje. S tobom se slazem, s tim sto poslednji ne bih 10om mnogo su mi medjusobne relacije nategnute. Ali fotosopirani Gosling vredi :balavi: :lol:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Nedavno sam gledala ponovo Notting Hill, toliko mi je legao da je to neopisivo  :girl_haha: Takodje, nedavno, Kako izgubiti muskarca za 10 dana, bas je plitkoca  :crazy: u stvari nije toliko plitak koliko se glavna glumica nepotrebno kliberi, zaplet nategnut .....  :crazy:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

ja volim te romaticne komedije ako imaju zdrav lep humor, ako samo stave neku 'lepoticu' da izigrava princezu iz bajke (uglavnom na zrnu graska do poslednjih minuta u filmu kada dozivljava otkrovenje), dosadno je i dobijam buuuuuu momente

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

martina

Quote from: AnaK on February 28, 2015, 01:19:29 PM
Ma mnogo su ukusi razliciti za rangiranje. S tobom se slazem, s tim sto poslednji ne bih 10om mnogo su mi medjusobne relacije nategnute. Ali fotosopirani Gosling vredi :balavi: :lol:

u pravu si, malo jeste nategnuto, ali su mi glumci, valjda, tako dobri, da mi je manje bilo vazno

najgori dissapointment mi je bio One Day
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic: