Kako proslavljate svoje rodjendane

Started by Zumbulica, November 09, 2010, 10:13:33 AM

Previous topic - Next topic

stacka

Quote from: Zumbulica on November 10, 2010, 02:00:13 PM
Ja ne smem da pustim MM da bude inventivan  :nokti2: u sustini nema pojma sta mi treba i sta bi me obradovalo, a i
nisam nimalo romanticna. Dobro, kad bi se setio da nam nekako organizuje neki vikend negde to bih mu oprostila, ali
nema sanse da se seti. 
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

rafa

Quote from: Zumbulica on November 10, 2010, 02:00:13 PM
Ja ne smem da pustim MM da bude inventivan  :nokti2: u sustini nema pojma sta mi treba i sta bi me obradovalo, a i
nisam nimalo romanticna. Dobro, kad bi se setio da nam nekako organizuje neki vikend negde to bih mu oprostila, ali
nema sanse da se seti. 

Ja potpisujem zumbulicu u svemu.  :crycry: A za spoiler najveci.  :crycry: I zaista te zacudi da te rodjeni m toliko ne poznaje, ili bolje reci ne zeli da te poznaje kad su pokloni u pitanju.

Ja inace obozavam rodjendane.  :girl_in_love: Uvek smo ih slavili na veliko, jos jedna drugarica iz drustva ima rodj na isti dan pa smo uvek pravile zajedno ogromne zurke. Posle u vreme fakulteta se moj rodjendan uvek nekako uglavljivao iza jan-februarskog roka i slavili smo ga na skijanju, to su bili jedni od najlepsih rodjendana.  :girl_in_love: Kad ti je ceo dan prelep i ispunjen.
Otkad sam ovde nekako to nije to. "slavim" ja i dalje, ali valjda sto me osim moje porodice realno bas briga za sve (ili vecinu) sa kojima se ovde desi da slavim svoj rodjendan, nije mi to to.
Tada zelim da smo u Beogradu, sa mamom i tatom  :lol:, sestrom, i pre svega svojim prijateljima.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

cici

Možda proslavim na veliko okruglu cifru :rofl: poludi čovek u nekim godinama :lol:

emge

Ja sam svaki svoj rodjendan do Martinog rodjenja slavila. Nekad su ta okupljanja bila žurke, nekad sjedeljke, ali uvjek mi je dolazilo minimum 15-ak ljudi :girl_in_love:
A, onda sam rodila Martu i rodjendan pomjerila u igraonicu :rofl:
Super mi i to odgovara, jer i sad svi ti ljudi dodju u igraonicu i super se provedem. Nimalo mi ne smeta što je to naš zajednički dan.

AnaK

Quote from: cici on November 10, 2010, 07:45:44 PM
Možda proslavim na veliko okruglu cifru :rofl: poludi čovek u nekim godinama :lol:

I ja razmišljam  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Mirka

Misliš 30-ti?  :flower:
:rofl:
Meni se bliži okrugli  :bday:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

cici

Quote from: Mirka on November 10, 2010, 10:37:21 PM
Misliš 30-ti?  :flower:
:rofl:
Meni se bliži okrugli  :bday:
Da, da al' zamalo :lol: i meni se bliži taj :rofl: možda je tebi samo malo bliži koliko se sećam.

Dada

Rusi ne slave jedino taj rodjendan, to je kao baksuz ;D Necu ni ja :girl_haha:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Nanny Ogg

Quote from: Marty Maraskino on November 10, 2010, 06:18:57 PM
Ja sam stavila znak pitanja ove godine :rofl:

:rofl: Isto!  I uredno ga sacuvala za sve naredne rodjendane..dok se ne istopi  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

Mirka

Quote from: cici on November 10, 2010, 10:38:33 PM
Da, da al' zamalo :lol: i meni se bliži taj :rofl: možda je tebi samo malo bliži koliko se sećam.
Aha, za mesec i po  :nokti2:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

cici

linga

Quote from: Deda on November 10, 2010, 05:28:35 PM
Ja sam mom pre neku godinu stavila i sliku- traktor. Kaze prodavacica "nemoooooj bas traktor" a ja " stoooo :blink: , sve ostalo je promasena tema "

Jao Dedo, obozavam te :)) :rofl1:

Tchi

zumbulice i ja sam ti videla proslogodisnji poklon pre neki dan i bas kaze: to sam ja mojoj "Zumbulici" kupio prosle godine za rodjendan, ali ona nece da vozi

cici