Letovanje 2011,2012 a presli smo i na letovanje 2013 negde posle 220 strane

Started by veki, January 05, 2011, 02:47:58 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Nista ne znaju, taman se vrate, operu  stvari i ajd'nazad  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Elanor

koliko vremena treba da se sve opere?
mi se vracamo u nedelju, pa deca i ja na put u petak, s tim sto mi odrasli radimo tih 5 dana :crazy:. ambiciozno, zar ne :girl_haha:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

emge

meni idealno bilo prošlo ljeto, more dvije nedelje, početak jula, pa 3 nedelje bg, pa onda cg 10 dana.
I ove bih tako, kad bih imala slbodnih dana :)

Deda

Quote from: Elanor on June 21, 2013, 10:06:28 PM
koliko vremena treba da se sve opere?
mi se vracamo u nedelju, pa deca i ja na put u petak, s tim sto mi odrasli radimo tih 5 dana :crazy:. ambiciozno, zar ne :girl_haha:
Evo 6.masina danas  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Elanor, ti možeš i u Bg da se pereš  :girl_in_love: Ja iz Tivta/u Tivat uvek tako - lagano, natenane, nosim uglavnom oprano, tamo peglam po potrebi, nekoliko dana pred kraj počnem da perem po jednu mašinu dnevno, smanjim broj kombinacija u opticaju... Prednost mašine na odmoru  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

moma

ah, planine ljeti...
zelengora, maglic, durmitor, pa splavarenje tarom...

Margarita

ja se po pitanju planina slazem sa vranom i cici :friends:
meni dosta ona 2-3 dana kod svekija kad vodimo decu i idemo po njih :girl_haha:

a leti mi je super, preko dana moze neko brckanje, a nocu su divne i sveze
mada nikako kao zamena za more, samo u slucaju nuzde

vojka

uh ja bas volim zimovanja, i skijanje i sankanje i setnje po snegu i grudvanje i valjanje  :girl_in_love:
ali evo vec 8 godina da nisam isla  :girl_sigh:
a za letovanje, meni je idealno 2 i po meseca na moru  :lol: :rofl:
ceo juli, avgust i pocetak septembra  :girl_in_love:
e sad idealno nije i ostvarivo, ali sta da se radi  :girl_haha:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

martina

vojka, ma ko da ne bi svako dva mjeseca  :lol: pa makar i na moru

meni more uopste nije nesto posebno privlacno. do 20 i neke godine sam po tri mjeseca bivala na moru, i odradila svoje. svi su uglavnom bili zapanjeni kako sam 25. avgusta skroz bijela. na plazu obicno dolazila oko 2-3 popodne - cesto zaboravim kupaci da obucem. muka je bila kad je i meca poceo da dolazi u neum on voli more i da se kupa.
i nije to sto je neum bljak more, isla sam i na "ljepsa" mora ( mrzim pjescane plaze iz dubine svoje plitke duse)... i sve mi je to - nako. jedan dan mi je da me zalja mine i onda pocnem da se osvrcem da vidim sta tu ima da se radi, osim lezanja ( tj sjedenja, nikad ne lezim).  jedino sto bi me drzalo zainteresovanu na moru je neko jedrenje ( ne ronim)

najdrazi su mi odmori po nekim novim gradovima. obozavam gradove, obozavam da hodam ulicama i gledam narod ( nisam poseban ljubitelj muzeja)
da mi neko da 6 mjeseci u italiji, ne bih ni stigla na more....kako zavidim uni na onim hodanjima po becu ( ne aleks, ona je iz beca, garant ne hoda po becu  :lol:, ko ni ja po torontu)

zimu bas ne volim... da ne zivim u zimi, ne bih nikad isla u nju. al kad vec zivim u zimi, onda mi je zima za zimske stvari. odavde cesto idu na more zimi, meni je to grozno. jednom smo isli u martu na bahame i to mi je kriza. kakvo je to glupo more dje sunce zadje u 6 popodne!!! tako da sam insistirala dok su djeca bila manja da na karibe idemo bar u junu ( septembar su uragani)... preko ljeta je tamo poprilicno grozno, preblizo ekvatoru, bas pece

planine su mi puno privlacnije ljeti. volim hiking... onaj odmor prosle godine mi je bio divan, dogodine planiramo istocnu obalu kanade. kanada je u stvari predivna i preogromna, toliko toga da se vidi...
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

bubi

Martina svaka ti zlatna.
Vise volim bas to skitnju po gradovima nego lezanje na plazi.
A volim I zimu samo na planini,tj. obozavam zimsku idilu Ali Ne u gradu.
Dedo jesi li bese to bila u Nea Vrasni?

vojka

skitnja i setnja po gradovima mi je iz druge price o uzivanju  :girl_in_love:
volim ja i to  :girl_haha:
kao dete sam bila svake godine po tri meseca na moru, i negde u pubertetu je to pocelo da me smara  :lol:
da bi po upisu na fakultet ta letovanja, te duzine pocela da prizeljkujem  :girl_sigh:
sad se prisecam, odes da se okupas kad ti dune, ako ti se ne kupa, ne kupas se, ides na plazu kad ti je do toga, razne igre na molu, guranja, jos imam i imacu oziljke po ledjima i nogama od toga  :girl_haha:
pa sednemo u camac pa se vozamo, svaki dan na drugo mesto ili isto ne bitno je, bitno je drustvo i caskanje  :girl_in_love:
pa onda igrali lore i crne dame do besvesti
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

najlepse letovanje koje mi je ostalo u secanju, je bilo pre 8 godina, pre dece  :lol: :girl_haha:, mesec dana na moru, avgust i sam pocetak septembra, potpuno rastereceno letovanje, dosla mi drugarica pa smo skitale, pa onda dosao mm, pa smo onda tako skitali, ma milina  :girl_in_love:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

emge

Martina, pravi si štrumpf Mrgud, mrziš da mrziš :lol:

Uh, ja volim more, onaj osjećaj kad zaronim glavu, ta mirnoća. A još kad izronim, pa se okrenem, pa vidim planinčuge ko u CG, mnogo mi se svidja.

A iz Pg, more je na manje od sat kolima, 35min vozom. Ljeti smo išli na more, jer ne znamo što ćemo drugo tog dana da radimo - i to je mnogo dobar osjećaj ("ajmo posle ručka do mora").

veki

deda bila u neiporiju

Ja volim jun na moru i nemam neki osecaj ja dosla oni tek idu, ali kad mi kao ove godine odmor ide na 13.5 meseci e to bogme dobro osetim, sad sam vec odlepljena

AnaK

Meni je odmor - more i razvlačenje, izležavanje... A gradovi su mi - putovanje  :girl_haha: Prošle godine smo imali divno putovanje, al' se ja nisam odmorila. Napunila mentalne baterije, da, ali sam otišla umorna, vratila se umorna i jedva izgurala do ovog leta.
Janko 23.7.2002.

bubi

Veki znam da je deda bila u NP nego pošto je letovala da li u Stavrosu ili u Asprovalti pa rekoh možda je prolazila ili bila u Nea Vrasni