Letovanje 2011,2012 a presli smo i na letovanje 2013 negde posle 220 strane

Started by veki, January 05, 2011, 02:47:58 PM

Previous topic - Next topic

Ceca

Da stvar bude jos gora kaznu ne placas na licu mesta, vec ti ispisu neke cedulje (na grckom naravno) pa sa tim ides u postu (ne u banku) da platis.
Dusan 05.08.2005.

Finalina

Lani

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Naš hotel super za ono što smo očekivali.
Bili smo u www.aristoteles.gr. Platili smo rani buking, za nas četvoro, superior soba , 12 dana -1050 eura.
A dobili smo dvosobni apartman.

Higijena super, pogled divan, plaža super, sem dijela sam kamenjem kog ulaska u mora (ali to je pojas od pola metra). Hrana OK, usluga divna. Internet u holu recepcije besplatan i dobar. Mini klub za djecu radi: 08-24h. Nije bilo mini diska, već animacije za odrasle, pa prvo dio za djecu. Dva puta smo gledali madjioničara. Očekivala sam mnogo gore, a ispade sasvim OK.

Do Uranapolisa, Nea Rode, trajekta za Amolijani.... 5 minuta vožnje.
Plaže na Amolijaniju predivne, a i u Nea Rodi nam se svidjela plaža.

Stavros za ovih 10 godina postao IN mjesto. Mi smo bili tamo prije 10 godina, sad sam ga jedva prepoznala kako se proširio i kolika je gužva.

Spavali smo u Dan-dar, dobili smo i mi vino. Smještaj solidan. Kad smo se vraćali bila je poprilična gužva, pa ne savjetujem da banete bez rezervacije.

Lani

Super emge, super zvuči a i sličice samo upotpunjuju taj utisak.  :girl_in_love:

Ja sad čitam na forumu o putovanjima temu o nošenju hrane, vrano ti bi sa organskim krompirom bila mala beba, tamo je neka riba mrtva 'ladna napisala da je napravila manju čokoladnu tortu koju će da nosi, staviće je na dno ručnog frižidera, pa valjda neće da se otopi do Grčke...  :crazy: :rofl: umirem od provala na toj temi.  :rofl1:

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici

Gde se ne setih tortu da nosim :lol:

Mi smo bili par puta u Lagomandri, u stvari na rucku.Mogu da konstatujem da je giros u baru poskupeo 50 centi od pre 3g :lol: ali nas rucak u taverni kostao kao osmoro kod Anelore, neki evro manje.E sad moguce je da je ispalo toliko jer moja deca ne dele porciju :lol:

Xe

Ima li u Stavrosu internet kafea? Treba li da nosim laptop i da hvatam slobodnu mrezu?
Pitam zbog posla, moracu da odobravam stampu na letovanju  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Xe

Quote from: Lani on July 22, 2012, 04:13:46 PM
Ja sad čitam na forumu o putovanjima temu o nošenju hrane, vrano ti bi sa organskim krompirom bila mala beba, tamo je neka riba mrtva 'ladna napisala da je napravila manju čokoladnu tortu koju će da nosi, staviće je na dno ručnog frižidera, pa valjda neće da se otopi do Grčke...  :crazy: :rofl: umirem od provala na toj temi.  :rofl1:
Sta fali torti... kad odspava partiju pa joj se prijede nesto slatko, a NJM vozi i nece da staje svaki cas...
:rofl1:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Saska

Quote from: Xe on July 29, 2012, 07:17:57 PM
Ima li u Stavrosu internet kafea? Treba li da nosim laptop i da hvatam slobodnu mrezu?
Pitam zbog posla, moracu da odobravam stampu na letovanju  :girl_haha:
deda se javljala iz internet kafea, i cenu je navodila, al' je se ne secam

AnaK

Janko 23.7.2002.

Deda

Ides u Stavros ? Pa poveeedi meee  :girl_in_love:. Ima internet kafe , euro sat, 50 cents pola sata. Ima i za dz wi-fi ako se tako pise kod marketa Zoi, mm ga redovno hvatao  :rofl:.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

veki

Xe zavisi i gde si smestena vecina vila ima svoje zatvorene mreze pa proveri i u smestaju.