Letovanje 2011,2012 a presli smo i na letovanje 2013 negde posle 220 strane

Started by veki, January 05, 2011, 02:47:58 PM

Previous topic - Next topic

cici

A posto ce da ti se svidi u kampu tamo cete i 2014. mozes da predjes na 2015. :lol:

vrana

e to cisto sumnjam...kolko god da mi se svidi, nisam ja taj tip koji letuje dva puta na istom mestu
previse je izazova na sve strane  :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Finalina

vrana

ne mogu da garantujem, ali mislim da cu te 2015-e da presecem nekom spanijom. u svakom slucaju vukasin ce mi tada imati vec tri godine tako da ulazi u uzrasnu zonu koja omogucava siri izbor lokacija za letovanje, tacnije, presek relevantnih varijabli moze da iznedri neka sasvim neocekivana mesta  :dance:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

senka

Quote from: Finalina on August 11, 2012, 04:57:02 PM
vidimo se onda na santoriniju sa senkom te 2015
realno, senka će sledeći put na letovanje verovatno te godine , pa kad je bal nek je Santorini  :girl_in_love:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Finalina

tri godine su, za moje poimanje, najgori uzrast za opusteno letovanje  :lol:

senka, obrni okreni, gde god do tada  ;) , santorini nam se smeska   :turpija:

Unabebili

gore ste od Cede Jovanovica  :lol:

a sad prestanite da mastate, i nadjite tetka Uni neko najjeftinije letovanje u Grckoj na plazi pored logorske vatre  ( tolicko para mi preteklo  :rofl: ) , kola cu nekako da na'ranim, jedan deo cu i da guram, ponecu 2 gajbice paradajza i koju konzervu

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Deda

Najjeftinije ti je u Olimpijskoj regiji, a posto nemas malu decu da ti skacu zavrat  :pleasantry:, najbolje da odete na bum, smestaja im koliko hoces i jeftinije nego u agenciji
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Dawn

Stigli sinoć, put tamo i nazad, milina, se prošlo u najboljem redu.

Što se mesta tiče, malecko slatko mestašce prepuno porodica sa sitnom decom :) Plaža je široka, sitan šljunak, voda čista. Prilično je mali plićak, posle par metara već ne može da se pipne dno, pa to može da bude nezgodno za malu decu koja tek proplivavaju. Nama iskreno nije smetalo, nije bila preterana gužva u vodi. Ima sasvim dovoljno restorana, kafića, par prodavničica sa džidžabidžama, veliki Masutis, Arvanitidis, Lidl.
Išli smo par puta pešaka do Asprovalte, stiže se za 5-10 minuta šetnje. Tamo je ludnica i gužva :crazy:
Obišli smo Stavros, svratili jedan dan do Soluna, planirali smo Olimpijadu i Kavalu, ali nismo stigli i to da obiđemo, jer nismo hteli Anu bolesnu da vodimo. Biće neki sledeći put...

Sve u svemu, meni je ovo do sada bilo najlepše letovanje :love32:
Fotke su na FB https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151071356857707.452950.794542706&type=1&l=69ad0fc04d

cici

Super sto ste se lepo proveli.Jeste obilazili neke obliznje plaze?

Dawn

Samo u Stavrosu, nije mi se nešto dopala, pesak, pesak, pesak, plitko, mutno i toplo :/
Planirali smo plaže oko Olimpijade ali je krenula temperatura...

Deda

Sve ono sto ja volim  :girl_haha: , mislim pesak, plitko i toplo  :lol:
:girl_in_love: za najlepse letovanje
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006