Koliko vam je važan fizički izgled?

Started by senka, January 13, 2011, 05:39:05 PM

Previous topic - Next topic

senka

izašla sam iz kuće posle 13 dana vidi se jel da  :lol: :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

MissL

Potpis za polovinu of course :lol: ali i za AnuK. Vazno mi je jer se mnogo bolje osecam kad (mislim da)  izgledam ok, odnosno onako kako se meni dopada. E posto ce cesto preklapa sa besparicom, nemanjem vremena, nekad i cistom lenjoscu, prilicno sam nezadovoljna.
Volela bih da imam vise para za garderobu koja mi je bas po ukusu, ali jos vise za redovne posete frizeru jer je dobra i uredna frizura velika stavka u ovoj prici.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

dmi

vazno mi je kako izgledam i u kuci i van nje.
u kuci nosim ili farmerke ili neke yoga pantalonice i majce, duks ako je hladnije
volim da se sminkam
NIKADA nisam otisla na posao nenasminkana
kosa mi je velika stavka i veliki problem - jako se tesko susi, i zahteva visesatno sredjivanje. i masti mi se pa moram da je perem na dva-tri dana a to me jezivo smara. zato cu i morati da je skratim a zao mi.
nemam uslova da se feniram krod frizera ovde jer bi me mnogo kostalo (u bgd sam se fenirala dva puta nedeljno i nista mi nije bilo tesko :rofl:) sama ne mogu zbog duzine, tako da je navijam na one glistice pa kako bude :lol:

ne izlazim iz kuce a da nemam olovku za oci i sjaj za usta, makar to
volim parfeme i non stop i stavljam.
skoro uvek nosim neki nakit, retko kad se desi da nemam ogrlicu

i dete mi se parfemise, macka i kindjuri takodje sto se i da primetiti :rofl:

nokti su mi kratki i cesto nisu namazani na rukama, ali manikirani svakako
na nogama su mi namazani stalno, ako ne u boji (a uglavnom je tako ) onda bezbojnim (to cu sad u februaru kad krenu kise pa nema bosih nogu :lol:)
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Pepi

I meni je važno kako izgledam, ali mi je pre svega najbitnije da nisam neuredna, i da nisam izgužvana.
Svakodnevno tuširanje i upotreba dezodeoransa, kao i depilacija, su mi deo lične higijene, koji se podrazumevaju.

Kod kuće nosim donji deo trenerke, imam nekoliko pari pamučnih, na kojim ane ostaju kolena, jer mi je to grozno :-[, i neku majicu. Ne šminkam se kod kuće i ne nosim nakit, osim sata, koji ne skidam.

Kad izlazim, oblačim se zavisno od prilike. Na posao uvek nosim suknje, ili elegantne pantalone (mada u poslednje vreme povremeno obučem i farmerke) i košulju, džemper, od nakita uvek minđuše i ogrlicu, uglavnom bižuteriju ili srebro. Zlato ne nosim i prstenje ne nosim.
Šminka neupadljiva, puder, rumenilo, maskara i sjaj za usta.
Žao mi se što ne mogu sebi češće da priuštim feniranje kod frizera, ali to sama radim kako umem, nikada nemam izrastak upadljiv, nokte na nogama mažem redovno, a na rukama povremeno, kad stignem.

Ne volim da nosim izgužvane stvari, čak ni one koje su prosto takve, peglala ih ili ne.

disco2000

Quote from: linga on January 13, 2011, 10:29:14 PM
Mislis da homeopatija moze da pomogne? Ja ni sat ne mogu da kupim koji zelim, z bog narukvice...
Nemam pojma, iskreno :lol: ali mi zvuci kao jedan od zanimljivih simptoma :lol:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

zelena

Pored higijene: gdje spada tusiranje, cista kosa, uredni nokti, depilacija , volim nalakirane nokre (obicno krace), obrve rijetko cupam, nema potrebe (ne rastu  :crycry:). Do nedavno sam isla 2 puta nedeljno na feniranje, sad idem samo na sisanje, obicno jednom mjesecno, tad se i isfeniram, ostalo obavljam kuci (uspjesno). Imam solidnu kosu, tako da lijepo izgleda bez mnogo muke. Trenutno pustam svoju boju i povremeno koristim color masku koju sama stavljam. Sto se tice sninke, imam je, ali je ne koristim precesto, mislim da ne izgledam neuredno, ruzno i sl bez nje. Naravno ovdje mislim na kucu, neke posjete, prod. i sl. U ostalim prilikama se sminkam. Kroz kucu i dok spavam ne nosim nakit,  izuzev mindjusa. Kad izlazim iz kuce  nosim biz. i srebro, veoma rijetko bij. zlato, ali obicno neki sitni nakit, veci bi me 'pojeo'. Imam svakodnevni nakit i eleg. i bas vodim racuna sta gdje nosim.  Sto se tice oblacenja, kroz kucu nosim pamucne trenerke i majcice. Trenerke mi sluze samo za kucu, voznju biciklom i sl.
Desava se da se ulijenim danima i najteze mi je uraditi nesto za sebe, ali tad me niko ne moze izvuci iz kuce :-[
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

Unabebili

Ajd, bre , Glitt, ja jedva da turim po neku sitnicu od nakita, a ti ocekujes da cu da se botoksiram i  pumpam  :lol: :lol:

Ja sam se vec negde izjasnila da sam ofalila pol i da mene sve te "zenske" zabave smaraju ( od sopinga do tog  lic-glac-trep)

I da lezim na lovi, tesko da bi ja posecivala sve te andrmolje tipa kozmeticar, manikir, pedikir... :hm: Sve to mene nervira do iznemoglosti, a nikad ne uspevam da se opustim na toj vrsti akcije.
I iskreno zavidim zenama koje u tome uzivaju  :burko:

Za mene je to cisto gubljenje vremena.  :boredom:.

Ali bi zato sebi priustila stalno zaposlenu maserku ( samo moja da bude  :lol: )

Po svim pitanjima estetike, ja sam "svedeno" bice na minimum, osim kad je kilaza u pitanju  :lol:

Takodje sam se izvestila da se za najeksluzivniji izlazak spremim u apsolutnom plafonu za 20 minuta ( u ovo ne racunam frizuru tj. pranje kose, mada ako se odlucim za opciju zalizane kose skupljene u rep ili nisku pundju, vreme se produzava sa 20 min na 25 minuta). 

Drugo, ja ne mogu da se osecam bog-zna-kako-doterano ako imam 10 kg viska i to lose nosim.

Kad oslabim, ako ikad oslabim, mozda se malo razmasem na temu tip-top izgleda.

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Ivy

ja sam se porodila nasminkana  :diva:   :rofl:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

dmi

Quote from: Ivy on January 15, 2011, 01:37:32 AM
ja sam se porodila nasminkana  :diva:   :rofl:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

dosla sam sa frizurom na porodjaj

elem, cim sam se malo pridigla u sok sobi, nasminkala sam se :lol:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

NikkiL

Naravno da mi je vazan izgled, mada moram da priznam da me je amerika malo pokvarila po pitanju oblacenja... u BG sam uglavnom sredjena, trudim da da ne licim na cudo ni kad izadjem do prodavnice (na stranu sto zivim u kraju grada u kome i djubre da izadjem da bacim mogu da naletim na nekoga ko je bas krenuo u izlazak :lol:), ovde..paa mnogo manje a trenerke su mi glavna garderoba (trenutno imam 5 "svecanih" :lol: :lol: u raznim bojama, i jos bar toliko kucnih...jos kad ih uvucem u UGGs cizme muz hoce da me se odrekne preko novina :lol: :lol:)

Mada ne znam stvarno gde bih nosila neke stiklice i suknjice i odelca, na faksu bi me gledali ko kretena, svi su vrlo nonsalatno obuceni, nit nasminkani niti nakindjureni... jedino kad negde bas ciljano izadjemo se sredim (mada ja se i tada osecam komotnije u pantalonama uglavnom.... :innocent:).. jedino sam se sad kad smo bili u Vegasu bas izivljavala sa nekim svecanim kombinacijama, haljinama (pa i kompletnom sljastecem svadbenom izdanju u kome sam posle celo vece setala gradom i izasla uvece... :D)

U Bg se feniram redovno kod frizerke, ovde ne mogu da stignem da odem cesce od mozda 1 mesecno pa onda samostalno peglam, feniram (i nikad nije dobro kao kod frizerke  :crycry:) Sto se sminke tice uvek imam pudera i malo maskare rumenila i neki sjaj...ne mnogo vise od toga.
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

Plava Baklava

Moram priznati da sam se ovde opustila i odahnula  :girl_haha: . U stvari, ne volim da mi stalno stoji nad glavom: pazi kako izgledas, kako si obukla isl. To ne znaci da idem kao divljak, ali se ne opterecujem  :girl_in_love: . Kod kuce, u parku, setnji isl trenerke, maje, platnene sportske pantalone, po mogucstvu sa milion dzepova  :girl_haha: . Retko se sminkam, i to minimalno, bez senki.

Farmerke nosim samo s  duzim tunikama, zbog viska kg. Bilo bi lepo nositi ih opet potpuno opusteno, ali se time vise ne opterecujem. Vise me ni ne tangiraju kg. Ako odu - odu, ako ne - takva sam kakva sam i sta sad   :diva: .  Stil oblacenja opusteniji, obuca ravna (pretezno), naj-volim cizme za sva godisnja doba. Alergicna sam na metal, pa nosim razne dzidze bez njega. Parfem i dezodorans obavezno.

Da imam tonu para, imala bih i vise vremena recimo prepodne, i uzivala bih u svim vrstama damskih salona  :girl_in_love: . Ovako, kombinujem frizera s masazom, pa se dete i ja na smenu friziramo i masiramo  :rofl: .

Nokte ne lakiram, imam kratke, a ne volim kratke nalakirane. Ako sam se kojim slucajem i to malo sminkala, cim udjem u kucu - skidam, bas mi nekako smeta. Najlepse mi leti kad pokupim onu osnovnu boju  :girl_haha:. Solarijum ne volim.

Dete voli opusteno i doterano. Eto, samo je izabrao da mu kupimo sako, poceo je da trazi kosulje, u posebnim prilikama voli da mu namestim friz. Ima dva parfema,i rado se mirise, ali mu je i dalje trenerka zakon  :good:

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

linga

Da, ja i pored visine od 180 cm  :crazy: vooolim štikle, i nosim, i mm mučenik se navikao   :rofl:
Do skoro su mi jedne patike služile godinama, sada s decom više šetamo, pa ih više i rabim. A zbog vena u poslednje vreme moram da kombinujem, jedan dan ravne, drugi dan štikla.
p.s. nosila bi ih i sad, u trudnoći, ali sam mnogo trapava i užasno me boli noga od vene  :girl_cray:

Glitter

Jasno je da sam se u pola 4 ujutru nasminkala i otišla na porodjaj :turpija: