Main Menu

Katastrofe u kujni

Started by janavi, January 18, 2011, 06:30:11 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Dugacak je spisak mojih katastrofa, raznih vrsta, od zagoretina do pre(ne)kuvanih  :-[
Ne retko mi se desi da se zenesem ispred interneta, pa .... :shout:
Nekoliko puta sam bacila i serpu, jer NIJE mogla da se opere.
Najgrdje sam prosla kad sam kuvala neke dimljee kolenice, racunajci da se one bas dugo kuvaju, a zaboravila sam da dosipam vodu.
Rezultata: ne da se obradovalo komsijsko kuce, pojma nemate  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Nanny Ogg

Meni se ne desavaju katastrofe posto onaj moj jede sve jedno te isto, toliko sam se ispraksirala da mogu i zmureci da mu skuvam  :sissyfight:  :rofl:

A sad ozbiljno: normalno da se ponekad (citaj: cesto) zablenem u kompjuter i zaboravim da imam nesto na sporetu. Jbg, ko radi taj i gresi  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

janavi

Quote from: Nanny Ogg on January 18, 2011, 08:01:09 PM
A sad ozbiljno: normalno da se ponekad (citaj: cesto) zablenem u kompjuter i zaboravim da imam nesto na sporetu. Jbg, ko radi taj i gresi :lol:

e to, znala sam da ima neki dobar razlog :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Deda

Quote from: cici on January 18, 2011, 07:46:17 PM
Sad bi mogao da te časti kad je osovojio nagradu :D
Ko  :blink:
A mm  :girl_sigh: eee necu taj film da gledam , samo moze da dokupi jos kojih par desetina ari  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Xe

Rucamo danas MM i ja klopu porucenu iz ekspres restorana. Gledam ja one krompire, onako lepo zagoreli, pa ne mogu da odolim da to i ne kazem, ofkors.
"Ih, koliko sam puta jeo jos crnje iz tvog tiganja" - rece moja gora polovina.
A ja  :-[
Zaboravim da kuvam kad sednem za komp, a cesto mi se desi da usput radim, i tako...  :turpija:
Pre dve nedelje skuvala neslanu supu, pa posle dosula vegetu - bila je slana kao more. Milica mi je rekla "Supa je odvratna, ali su ti palacinke savrsene" - srecom.  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Deda

Ja pre neku nedelju zaboravila da stavim so u pogacu , bljak
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Xe

Jos se secam kako je u nekoj kulinarskoj TV emisiji Dina Colic-Andjelkovic sva uspanicena dosipala prasak za pecivo po testu vec razlivenom u tepsiju i spremnom da ide u rernu  :girl_haha:  Bio neki kolac sa visnjama, sta li.
Zaboravila zena  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Margarita

Bas sam mislila da vidim imamo li ovakvu temu, pisacu posle sa kompa.

Gost51

ja sam neki dan zaboravila da stavim so u projice
pa sam sve vratila iz kalupa
pa ponovo nasula

Saska

ja sam pre neki dan dosipala brasno u poluispecen kolac jer je bilo tecno. bilo mi u startu sumnjivo, al te mere su pisale u receptu. kad sam provirila posle 15 min ono jos tecno, pa sam dosula brasna. nista mu nije falilo.

Glitter

jednom zagoreo pasulj, ugljenisao se, samozapalio...ma uzas :lol: :crazy:
ostalo ako se i desavalo zakopala sam duboko u podsvest :calm: i sad se ili to nije desavalo ili sam zaboravila  :rofl1:
jasno, kancelariju sam prebacila u kuhinju i tako spojila lepo i korisno  :turpija:

cici

Zaboravim so najčešće, pzap ponekad.Danas umalo pa sam stavila jer sam ga videla :rofl: Ne zagoreva mi, desi se samo da je nešto malo više pečeno ali ne toliko da ne može da se jede.

Lani

Meni se desi da zaboravim u toku kuvanja šta od začina sam stavila. :crazy:

disco2000

Suskave kore?! Sta vam je to??? :blink: