Main Menu

Katastrofe u kujni

Started by janavi, January 18, 2011, 06:30:11 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: janavi on January 19, 2011, 07:32:48 AM
ja uopšte u katastrofe ne raččunam da zaboraviš neki sastojak :mrgreen:

Ma idi. Znaš na šta liči proja bez pzp.  :lol:

Glitter

Quote from: MissL on January 19, 2011, 11:23:50 AM
Pa ja bih pod najvecu katastrofu mogla da podvedem ono lisnato testo :mrgreen:
i jednu onu... tortu :lol:
Inace nije strasno, samo prosipanje, prolivanje, ispadanje :girl_wacko:
cek dok krenes da pravis majonez  :D :rofl1:

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Finalina

Glitter

ja u stvari moram da vam pokazem jednu katastrofu od sveki moje drugarice  :rofl1:
zena je napravila tortu za svoj rodjos i pozvala sve klince iz kraja. Zena je cak i vatromet kupila a tu tortu, ali nije ukapirala da je tonovogodisnji a ne vatromet za tortu  :rofl1: :rofl1: :rofl1:

deca su bila u cudu, a mi se i dan danas cerekamo kad se setimo, naravno slaga je bilo po citavoj sobi  :crazy: :crazy: :crazy:

sad ne mogu da nadjem tu fotku, cim se cujem sa drugaricom kacim je...apsolutni hit slag torta a po sredini crni krater od vatrometa

gasha

ma imam i ja svoje dane

nekada kao da nisam sva svoja, nista mi ne uspeva, cak mi i kafa bude groyna,
a nekad sve lepo ilako , i sve bude ukusno

skoro sam pravila tortu, kore se prepekle, ali posto su bile na tihoj vatri nije bilo strasno, onda bi se fil ygrudvao, pa sam gar dugo mesala da nestanu grudvice, a tako sam ga ohladila i nisam mogla cokoladu da istopim, pa sam dogrevala ponovo  :wacko:

a najgore sto mi se desava, a i rezultat je najgori, nedovoljno kuvano ili peceno 
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

cici

Ako ugasim svetlo u kuhinji ili slučajno zatvorim vrata gotovo, sve što je tamo ostaće tamo.Zato to ne radim dok sve ne završim i često obilazim.

rafa

Mozda su zato sad moderni open-plan stanovi sa dnevnom sobom i kuhinjom 'izjedna'.  :D

Ja vrata na kuhinji nemam, sto je sigurno - sigurno.  :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Finalina

Quote from: rafa on January 19, 2011, 02:14:47 PM
Mozda su zato sad moderni open-plan stanovi sa dnevnom sobom i kuhinjom 'izjedna'.  :D
ja zivim u modernom stanu :D i kada katastrofiram u kuhinji stvarno treba biti i open mind pa to prevazići :rofl:

cici

Glitter

Finalina

jos dok sam zivela sa roditeljima, kuvala sam nesto i gledala tv u dnevnoj sobi pored trpezarije koja je u celini sa kuhinjom, a na šporetu je gorela krpa .... (ne znam da li sam ovo vec pisala, ali ako jesam nema veze :D ) ..... sišao je moj otac sa gornjeg sprata da vidi šta to gori jer ja nisam mrdnula dok nisam videla dim :lol:

janavi

Quote from: Finalina on January 19, 2011, 10:28:56 AM
I? :D Ima li to uticaja na kuvanje?
ofkors
od sad samo inostrane, iz prAvog inostranstva ;) :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

Quote from: Glitter on January 19, 2011, 11:50:08 AM
ja u stvari moram da vam pokazem jednu katastrofu od sveki moje drugarice  :rofl1:
zena je napravila tortu za svoj rodjos i pozvala sve klince iz kraja. Zena je cak i vatromet kupila a tu tortu, ali nije ukapirala da je tonovogodisnji a ne vatromet za tortu  :rofl1: :rofl1: :rofl1:

deca su bila u cudu, a mi se i dan danas cerekamo kad se setimo, naravno slaga je bilo po citavoj sobi  :crazy: :crazy: :crazy:

sad ne mogu da nadjem tu fotku, cim se cujem sa drugaricom kacim je...apsolutni hit slag torta a po sredini crni krater od vatrometa
dugujem fotku  :D

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....