Main Menu

Katastrofe u kujni

Started by janavi, January 18, 2011, 06:30:11 PM

Previous topic - Next topic

Dawn

senka

torta je haos  :lol: :lol:

ja imam sina edipovca tako da pohvale ne manjkaju  :diva:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Flyingman-Junior

Aj da vam ispricam jednu istinitu pricu koja se iz vikenda u vikend godinama ponavljala.
Ranije sam sam se aktivno bavio lovom i to se najcesce odlazilo u petak popodne a vracalo se nedeljom uvece. Procedura oko spremanja hrane je bila takva da se cim stignemo na kolibu stavi kazan sa pasuljem da se kuva na ognjistu (bilo napolju uli u kolibi u zavisnosti o d vremenskih prilika). Sva druga hrana koju ponesemo (uglavnom meso i mesne preradjevine) jedu se do nedelje, a onda u nedelju za rucak pre povratka kuci jede se pasulj.
E prica je uglavnom u vezi sa pasuljem. Posto se on obicno kuva satima pa i danima sa malim prekidima a posto smo svi uglavnom voleli da jedemo ljut pasulj, svako od nas je stavljao u prolazu po 2-3 suve ljute papricice oni koji se sete (sete se uglavnom svi)..
Tako da je taj pasulj uvek bio nenormalno ljut cak i redovno smo se svadjali za ruskom oko toga. Naravno pasulj se nikada nije bacio, i trazila se kasika vise.
Ja vec nekoliko godina se nebavim vise tim sportom ali sam siguran da je taj pasulj i dan danas ljut kao i svakog vikenda.

P.S. Mogao bih neki vikend da se pridruzim ekipi samo zbog pasulja

maripoza

Quote from: rafa on January 19, 2011, 02:14:47 PM
Mozda su zato sad moderni open-plan stanovi sa dnevnom sobom i kuhinjom 'izjedna'.  :D

Ja vrata na kuhinji nemam, sto je sigurno - sigurno.  :lol:

Aaaaa, zato meni muz nije dao da potpuno zatvorim kuhinju kad se pravio stan - zna covek s kim zivi. :lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Isprskala sam komplet jedan zid uljem. Do plafona.  :diva:
A zid tamno zelen.  :crazy:  :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

anelore

Torta je hit.
Dva cokoladna tarta po receptu J. Olivera su mi zavrsila u ciniji, i jeli su se kasicicom.
Vise puta su mi zagorevale spagete carbonara, onda samo odstranim taj donji zagoreli deo. :lol:
Ove godine mi  je fil za Moskva snit za Savin i Vidin rodjendan bio jezivo tecan, pa smo u njega dodali i zumanca skuvana na pari sa brasnom. Svejedno je visak, cak i zaledjen, bio konzistencije zvakace gume - a jako ukusan. Torta je pocela da se raspada pre secenja, sreca te niko nije primetio.
U nedelju sam prepekla krompire i belo meso, bilo je kao peceni karton, jedino su kobasice bile lepo res pecene.
Jednom sam zagrevala sirce umesto ulja u tiganju.
Ima jos toga.

Deda

a slane kafe , da li ste to ikad probali  :lol:
Mm je jednom sipao so u kutiju od secera pa smo skuuvali slan puding od vanile. Jos mama Nedine drugarice pocela da vice na malu sto nece da jede  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Mirka

E torta je katastrofa, sve ostalo su sitnice
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

MissL

Quote from: Xe on January 19, 2011, 07:07:03 PM
Jel da se ubacim sad s onom pricom kako je zena spremila lonac od paprikasa da se otkisne preko noci, sunuvsi u njega vodu i prasak, a muz stigao u neko zlo nocno doba gladan i pojeo tanjir tih praskastih pomija?  :crazy:
Valjda im vremenom i zeludac ogugla  :lol:
Ja jedan dan przila krmenadle, a moja sestra ooooooooobozava da umace hleb u to... Elem
dodam vode i fairy da lakse operem serpu... dalje je poznato :lol: doduse ona nije pojela, provalila cim je stavila parce hleba u usta :rofl:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Gost51

Quote from: Xe on January 19, 2011, 07:07:03 PM
Jel da se ubacim sad s onom pricom kako je zena spremila lonac od paprikasa da se otkisne preko noci, sunuvsi u njega vodu i prasak, a muz stigao u neko zlo nocno doba gladan i pojeo tanjir tih praskastih pomija?  :crazy:
Valjda im vremenom i zeludac ogugla  :lol:
o maj gad :lol:
ovaj post je sampionski

Gost51

Quote from: Deda on January 20, 2011, 09:27:50 AM
a slane kafe , da li ste to ikad probali  :lol:
Mm je jednom sipao so u kutiju od secera pa smo skuuvali slan puding od vanile. Jos mama Nedine drugarice pocela da vice na malu sto nece da jede  :crazy:
nisam slanu
ali jesam sa limuntosom

cesto u kuvalo (da ga operem od kamenca) stavim limuntos i vodu
pa tako ponekad s tom vodom skuvam i kafu
:lol:

Finalina

torta je hit!

a kada gladan udje u kuhinju i navali da jede masku (za lice) od rena :D ili ne procita da na ambalazi pise da je cokolada za pse :lol: ... a? :rofl:

Deda

Cokolada za pse  :blink: ...pa kakva je  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Finalina

Unabebili

Vrh je dozivljaj moje drugarice koja se depilovala voskom i smotala te grumencice pune dlaka  :hm: i stavila u frizider.
Ulazi  brat uvece u sobu, drzi taj grumen zutog voska, pokusava da grize i pita je:
- Pobogu , Beco, kakav nam je ovo dlakav sir?   :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/