Superkalifradželistik - deca sa posebnim potrebama

Started by Kafica, April 29, 2009, 02:32:11 PM

Previous topic - Next topic

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

zvoncica

Uf! Janavi, ja ,inace, ne volim promene. Ali nadajmo se da ce i ta nova teta biti dobra. I bice, sigurno.  :bighug:
Jackie, i tvoja teta ce biti dobra, sigurno  :bighug:

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Naravno da vam je frka, ali ne treba se sekirati unapred.
Možda sve bude savršeno i bolje nego pre.  :bighug:

jel

Quote from: Lani on September 06, 2010, 05:39:54 PM
Naravno da vam je frka, ali ne treba se sekirati unapred.
Možda sve bude savršeno i bolje nego pre.  :bighug:
apsolutli  :bighug:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

zvoncica

Mame, da li ste uclanjene u neka udruzenja roditelja dece sa PP? Ili ste decu uclanile u neko udruzenje? Da li ste zadovoljne? Nezadovoljne?
Trebalo bi da se uclanim negde, tj. da uclanim Adrijana negde, zbog mesta u boravku, zbog prevoza, zbog informacija.
Imate li preporuku?  :kiss1:

janavi

mi nismo nigde

što zbog mesta u boravku? V regularno ide u vrtić

ja imam neku odbojnost, nemam pojma :-[
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

zvoncica

Socijalna radnica mi rece da cemo tesko dobiti mesto jer je guzva  :-\  Adrijan moze samo u te dnevne boravke, a ima ih, ona rece, samo 3 u Beogradu.
A onda razmisljam da ce biti lakse ako idem preko nekog udruzenja. Znam da se preko njih dobija prevoz do boravka (GSP vozi). I ne samo do boravka,vec gde god nam treba, kad ima mesta.
Udruzenja imaju kojekakvih beneficija. Plus - informacije. A valjda nadjem i nekog roditelja sa detetom sa istim problemima (kolica, mider za kicmu, boravak i sl) pa da mogu sa nekim da podelim strepnje.

janavi

jel

takodje...samo drzim fige...
meni nisu delovali  :think: hm kako da se izrazim??
(čak ni dovoljno) informativno

al opet možda su moja očekivanja nerealna :girl_sigh:

AnaK

Janko 23.7.2002.

jel

dobili smo predlog da odemo sa Zojom na operaciju kod Rusa u Cupriju ili ...direktno kod Moskve  :think:
da slucajno neko nema iskustva?

janavi