Gledate li "reality television show" i kakav?

Started by NenaS, May 08, 2009, 02:02:08 PM

Previous topic - Next topic

maxic

Prilicno redovno se tjesila uz John Kate & 8 , sad ne mogu ni da se utjesim , djeca su im disciplinovanija od moje, tako da ne gledam.
Rijetko koji bi mogao da mi zadrzi paznju da bas pratim, a posto i tv slabo gledam - ondaK nista.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Beatrix Kiddo

Quote from: Nanny Ogg on May 08, 2009, 05:39:37 PM
I to mi zvuci zanimljivo :)
Samo je meni bio dosadan onaj dio u kom prikazuju njihove carke i sl.
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

martina

uglavnom TLC, gdje ima onih emisija o renoviranju kuca, oblacenju i to... i volim jon and kate plus 8, ali rijetko pogledam

inace emisije tipa survivor, bachelor i tako to... ne gledam. bezveze mi je to
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

Gledam VB preko nedelje povremeno, izbacivanje uvek. I gledala sam OT  :girl_in_love:
Survivor ne gledam, probala, nikako nisam mogla da pohvatam ko, šta, kako, s kim, previše ih je bilo, smorilo me.
Skoro svaki realiti mogu da pogledam, osim Menjam ženu. Za to nemam stomak  :crazy:

Beatrix Kiddo

I gledala sam nekoliko onih kad one dvije zvizne idu po kucama i ciste...
Imale su dobrih savjeta o koriscenju sasvim obicnih sredstava za ciscenje, samo ja to nisam popamtila  :-[
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Unabebili

ne gledam nista od toga

negde s pocetka "sve za ljubav" sam ogledala jednu i to u  :pms:,
zarozala se gore nego Dedin muz, pa mi je moj muz ukinuo da gledam to :D

sve ostalo mi je dosadno, od svega sam pogledala po 1-2 i zakljucila da to jednostavno nije za mene

posebnu averziju sam razvila prema VB-u i onima sto razmenjuje zene :shout:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Imam tetku koja je posle par epizoda Sve za ljubav pila lekove za smirenje  :hm: Onda je prestala da gleda naravno.

Unabebili

Quote from: Lani on May 10, 2009, 01:51:03 PM
Imam tetku koja je posle par epizoda Sve za ljubav pila lekove za smirenje  :hm: Onda je prestala da gleda naravno.

ako je tetka slobodna, moj otac bi se rado zenio :)

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Lani

Unabebili

ne ubadaj ti prsticem, nego da  organizujemo date ili ti po serbski da ugovaramo "gledanje", zovnemo tv ekipu i napravimo sopstveni rijaliti :lol:

Dusica

Quote from: Beatrix Kiddo on May 10, 2009, 12:34:03 AM
I gledala sam nekoliko onih kad one dvije zvizne idu po kucama i ciste...
Imale su dobrih savjeta o koriscenju sasvim obicnih sredstava za ciscenje, samo ja to nisam popamtila  :-[
Da, one dve Engleskinje, odlicne su. To se zove "How clean is your house", ja volim da ih gledam kad ubodem i onda se tesim da cu tako kao one da uhvatim sirce i sredim kucu :lol:

NenaS

Quote from: Dusica on May 10, 2009, 03:39:46 PM
Da, one dve Engleskinje, odlicne su. To se zove "How clean is your house", ja volim da ih gledam kad ubodem i onda se tesim da cu tako kao one da uhvatim sirce i sredim kucu :lol:

I ja ih mnogo volim, a posebno volim da vidim koliko su prljave sve one kuce - pa se onda tesim kako je kod mene sredjeno... :lol:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Nanny Ogg

Quote from: NenaS on May 10, 2009, 03:41:56 PM
I ja ih mnogo volim, a posebno volim da vidim koliko su prljave sve one kuce - pa se onda tesim kako je kod mene sredjeno... :lol:

potpis, potpis  :lol:

Ajte zene, ne dram'te