Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

S istom smo tu negde,  :girl_in_love: farbanje u crveno kad mono postigne dužinu :lol:
Janko 23.7.2002.

cici

Super je frizura super.Ja bi se odmah tako osisala da imam malo vise kose.

kalimero

pa, ja za razliku od Ane ne obilujem bas kosom, ali mi bob cuci bas kako treba.....cak deluje i da je ima vise kad je dobro osisan.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

eto i mene za 'edno 2, 3 godine :rofl:

cici

Ja se stvarno ne usudjujem jer ako mi to bude slepljeno od ovo malo kose sta cu onda, porasce mi do neke pristojne duzine za jedno 7g :lol:

Vila

Drage moje, moja frizerka je na porodiljskom :girl_haha:
A ja sam čupava :rofl:
Imate li preporuku za nekog normalnog, finog frizera da premostim odsustvo ove moje?
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Ja sam isto u potrazi za dobrim frizerom, ništa ovo po mom komšiliku mu se ne sviđa.
Ne planiram ništa drastično, samo malo da skrešem krajeve.

Summer

Ja se kod ovog sisam vec skoro 15 godina i uvek sam bila zadovoljna, i kad sam imala skroz kratku i srednju i sad ovu dugacku. Sisanje i feniranje placam 1500 dinara.

http://www.hairfactory.co.rs/#/zakazivanje

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

bubi

Vilo i Lani ja imam super frizerku i cene su bas pristupacne,ali jedina mana je sto je na Mirijevu.
pa ako ste zainteresovane tuj sam.

AnaK

Lani, sestro po grivi, tebi mirne duše i punog srca mogu da preporučim svoju frizerku-šišalicu, Natašu  :girl_in_love: Ja se kod nje, i isključivo kod nje, šišam preko 8 godina. Salon Penelopa, Balkanska.
Vilo, ne znam da li za kratke frizure treba drugačija vrsta majstorstva, pa ne znam šta bih rekla  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

senka

baš lepa frizura  :girl_in_love: i boja
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Vila

Majstor je majstor, za kratku ili za dugu kosu  :girl_haha:
A i moja više nije sasvim kratka :ljut:  :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Janko 23.7.2002.

Pepi

Anak, super je friz! A i boja  :girl_in_love:
I meni frizerka otišla na trudničko, šišala sam se poslednji put u nekom loklnom salonu, sva mi je kosa na stepenice  :crycry: a boja mnogo tamna. Moram da tražim drugi.

linga

Quote from: bubi on November 15, 2013, 11:37:20 AM
linga
gledah na tlc neko vece ribu koja je upropastila tj.sprzila kosu sa tim nazovi skidacem boje.
to je blans i nemoj slucajno sama da se igras sa tim.

Dogovorila sam se sa frizerkom da uradimo pramenove, ka\e da je ovo preagresivno za kosu, moja je suvonjava i ima je mnogo.
te[ko ide prelay u svetlije samo farbom jer je moja prirodna tamna, plus ovo farbano ne primi boju pa izgleda grozno sareno  :( A mnogo mi je dojadilo da budem tamna.