Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Razumem te, Dacko, samo nemam savet. Idealnog rešenja, izgleda, nema, pa prosto proceni šta će ti doneti veće olakšanje. :bighug:
Janko 23.7.2002.

emge

Stanjivanje je odlična ideja :good:
Nađi dobrog frizera za dugu kosu, koji zna šišanjem da je nasloži.
Ako ne pomogne, šišanje ostaje kao opcija.

moma

Prije dvije godine sam prvi put vidjela kod rodice koja živi na Floridi novu foru. Mislimda se radi o istom tipu kose, kovrdžava, gusta... Pozadi, iznad vrata joj je bilo izbrijano kao za paž, a onda preko njena kosa do ramena. Kad podigne, djeluje tinejdžerski, ali ona je to rijetko dizala. Uglavnom, tako je dobro oblikovano, a i zbog količine kose koju ima, kad je pusti, nema šanse da se skonta da ispod nema kose.

Dacko

Razumem šta opisujete, no meni ništa na vratu ne smeta, kosa mi je najgušća na temenu i tu mi je najvrelije. Jedini način da je zadržim dugu a prijatnu je tonzura.  :lol: Ali sinoć u šetnji sam gledala i sve žene mojih godina imaju dužu kosu, kratku samo one od 55 plus (ili pak te s kratkom izgledaju kao da su 55 iako su mlađe, što je još gore), tako da ću poslušati vas i Borisa i patiti i ovog leta.  :girl_haha:

moma

Meni se čini da poslednjih godina žene nose mnoooogo dugu kosu. Zajedno sa pocijepanim farmerkama :D

prevodilica

Quote from: AnaK on June 23, 2021, 07:22:33 PM
A neko stepenasto stanjivanje, da se malo proredi? Ako ne pomaže, onda biraj estetika vs udobnost. Ja biram malo ovako, malo onako, kako za šta :lol: Inače spavam sa vezanom kosom, i praktično mi je sve vreme vezana po ovom vremenu, ne mogu da je podnesem na vratu, tako da te donekle razumem, ali mi se čini da je tebi još gore :lol: :friends:  :kiss1:

još jedna sa vezanom kosom, non-stop  :girl_sigh:

moma

Ja se takođe patim. Kosa mi je uvijek puštena na poslu, ali ove sedmice sam kapitulirala. Sinoć sam je sušila, ni keratin ne pomaže, kad sam sva mokra.