Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

senka

najbolje u 2010

meni se sviđa ova teta Kim, komplet ne samo frizura  :lol:

ja volim da menjam frizure, nije mi problem da se ošišam na kratko pa puštam skoro do struka, pa u krug, probala sam sve boje
u mladosti mi je omiljena bila vatreno crvena i na moje kovrdže i boju očiju odlično stajala, kada sam se skoro ofarbala u istu totalno sam se nelagodno osećala, nije mi prijalo uopšte
ubedljivo najgore mi stoji kratka plava kosa zbog svetlog tena kao da sam u nekoj teškoj bolesti  :blink:
pre par meseci sam bila i tamno smeđa samo par dana, jer je ta boja odjenom sve moje bore izronila  :crycry: a sa 23 sam bila zift crna
povremeno me hvata da se ošišam skroz na kratko, mnogo mi se mrsi kosa, stalno je u šnali...
volim i šiške, al ne umem da ih isfeiram kao frizer i to me izluđuje  :hm:

Šta volite, kakvu frizuru imate,
šta nikada ne biste...
postavljajte interesantne slike

Glitt, sviđa mi se ona kovrdžava crna sa neke druge teme o kosi  :girl_in_love:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

ja sam htela tu frizuru ali mi je frizer objasnio da je to uvijano na figaro krupni pramenovi i da nema sanse da se odrzi duze...
kaze da mini val ma koliko slab bio ne moze da bude takav

senka

pa onda figaro u ruke i vrti
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Ja sam mnogo menjala i dužine i boje kao baš mlađa :) Sad mi nešto rizično  :-[ Frizuru već godinama vrtim na istu temu. Realno, eksperimentisala bih sa bojom/pramenovima, ali mi je to preveliki rizik sa finansijskog aspekta :( pa uglavnom ne talasam.
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja se vise ne secam koja mi je boja prirodna
od duge modre sa siskama, sam presla u neku kracu smedju, pa crveno sa plavim pramenovima, pa smedje sa crvenim, plavim i roze pramenovima, pa smedja sa plavim, posle toga sam otisla u smedje pa crveno, pa narandzasto i sad ponovo tamno ...duzina kose mi je varirala, a sad sam u fazi kad je negujem i pustam, raste, ide nekud, samo jos da vidim gde  :lol:

ne mogu figaro i presu za kosu, mnogo mi je los kvalitet posle tog grejanja, samo fen i cetka i ricinusovo ulje i obaranje rekorda  :rofl1:

Gost51

nekoliko godina unazad
smedja, do ramena,
bile siske, sad vise ne
gusta, ravna
dosadna vjerovatno
ali meni je trenutno to najlakse za odrzavanje
zdrava je i sjajna i to je to
kosa mi je jedan od aduta :)

Gost51

prije sam imala pramenove
plave, boje meda, mozda neki ridji
tako te nijanse

janavi

imala sam i dugu do pola leđa, i kratku na 2cm, svašta sam isprobavala

onda sam gooodinama bila crvena
onda opet godinama pozadi kratko, nizbrdo, napred ravno (još pre V. Beckam :rofl:)

sad već neko vreme, možda godinu puštam, i baš mi je fino porasla, i potpuno nenadano i ničim izazvano, pređoh u plavuše :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Pepi

Ranije sam bila ofarbana u vatreno crveno i imala kosu po struka...pa sam se ošišala na skroz kratko, sad uglavnom neke bob frizure, ili paž sa špicevima napred...uglavnom mahagoni i bordo nijanse.
jednom sam se ofarbala u crno, ali sam dobila strašnu alergiju na crnu boju, da mi više nikada nije palo na pamet.

rafa

Pa, bila sam sve. I zift crna, i crvenkasta, i skoro pa blajhano plavo.
Od duge i bujne do nulerice duzine jedan cm.  :o

Vec godinama mi se svidja jedna odredjena boja podloge + boja pramenova koju ne mogu nikako da postignem  :rofl: . Verujem da bi mi je postigli samo vrhunski frizeri, takve ne znam gde su a cenim da je i cena jeziva. Kosa Jennifer Aniston, to mi je vec duze ideal umetnosti. Smedja sa divnim pramenovima koji nekad vuku vise na plavo, nekad su cak i malo crvenkasti, sjajna, blistava. Znate li ko joj je frizer?  :lol:

Od frizura realno (kad pogledam svoje stare slike) mi najbolje stoji kraci paz. OK, ne bas paz ali neka kraca duzina jedva do ramena. Zbog svojih kilograma u sadasnjem stanju se ne usudjujem da se osisam opet tako nego je duza, cekam bolja vremena.

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

A meni se svidja sve, sve zavisi kako kome stoji.
Obozavam lepu plavu kosu na zenama koje su nezni, svetli tip.
Mnogo mi se svidjaju i crnke tipa tete Kim  :rofl:, Eve L i slicno.
Divne su mi brinete koje postignu onu fantasticnu braon-cokoladnu boju kose, trenutno modernu, ma predivne.
Volim lepe crvenokose, jos ako su svetle ochi, ma volim sve,  :girl_in_love:
10.12.2002.
19.05.2005.

Glitter

imam siske kao teta Kim  :diva:
a  boja joj je suuuper, imala sam je leta 2009.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

anelore

Ja sam godinama imala bas kratku kosu, i tada sam bila ofarbana u jarko crvenu. Posle sam imala duzu kosu (do ramena), isto u crvenoj boji, a onda sam, uz pomoc pramenova, postepeno postala plavusa. Kad sam sebi takva dosadila i delovala nesto bledo i izmuceno, presla sam u brinete (i dalje uz svetle pramenove), i letos sam se ponovo vratila u plavuse.
Sto se tice duzine kose, cenim da mi najbolje stoji neka srednja duzina, stepenasto osisana, sa siskama. Trenutno imam izrasli paz i siske, i sebi mladje izgledam sa podignutom kosom. Sacekacu jos malo, pa cu ponovo u neku stepenastu varijantu.
A kad zadjem u pedesete, opet cu se vratiti ultra kratkoj kosi.
Sto se boja tice, mislim da mi i crvena i smedja i plava dobro stoje, jer imam svetao ten i pege, smedje oci, ali takodje lako pocrnim - u stvari, svaka od ovih boja moze da prodje kao varijacija na moju prirodnu boju. A zapravo, moja prirodna boja je bas bas tamno smedja, sa tolikim brojem sedih da ne mogu da se ne farbam.
Sad cu bas da potrazim fotografije.

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

Glitter

dobro bre rafaJela pa ovo je photoshop  :crazy:
ali ja bih ovo i tebe odnela kod mog frizera