Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

vezba cini majstora :kiss1:
ja se trenutno bolje isfeniram cime god hoces bolje nego bilo koji frizer koji me je fenirao ikada...ali radim to bezmalo 15ak godina...sad me na onom ostrvu i muka tera ali bolje :crazy:

una ovako nesto
http://www.salonshoppro.com/index.php?id_product=100622&controller=product

Margarita

ja sam zadovoljna kako sam osisana, i mogu sama da se isfeniram da to lici na nesto (daleko je od profi frizera, ali bar nisam cupava)
a boja mi se zove tamno plava :rofl:

senka

moja sestra se sama fenira i to savršeno uradi bez razlike da li joj je kosa do ramena ili do dupeta
ja sam pokušavala sa vrlo kratkim,a za feniranje  varijantama, ma jok nema sile...
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

vrana

isto

moja sestra se nekad isfenira cak bolje nego sto je frizer isfenira, dok ova druga i cupavu kosu kad uzme da pricvrsti nekim snalama, trakama, djavolima, tu uvek izgleda slatko i uredno, a ja bez frizera vecito izgledam kao dzimi hendriks  :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

I ja izgledam kao kreten bez frizerske ruke.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Koleginice lavice  :lol: :kiss1:
Ovo sam ja bez frizera.  :lol:

AnaK

Meni je onaj marakeš tretman ukrotio kosu, da i bez frizera mogu među ljude, ali realno mi je najlepše kad me isfeniraju  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

E bas to Lani  :lol: Ali moras da priznas da letos nismo bile lose na moru, meni prvih dana bas prija so, kosa mi se super ukovrdza, ali zato posle mora - propast  :crycry:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

senka

i ja sam kao ova gospođica  :crycry: nekada sam imala divne, divne izdefinisane kovrdže koje sam upropastila farbom i feniranjem, ali kad si proklet
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

dmi

a onda dodjes da zivis u zemlji gde je frizer skup ko otrov za ono sto si ti navikao ( a ja recim nisam prala kuci kosu vec iskljucivo kod frizera) i naucis da se feniras :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Sušenje kose korak po korak

http://thebeautydepartment.com/2011/08/a-clean-canvas/

Senka pa može valjda stvar da se popravi nekom ozbiljnom negom.  :kiss1:

senka

Kosa mi je poprilično zdrava, ali kovrdža nema više  :kiss1:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

u poslednbje vreme uglavnom imam nec na glavi, pa kao deluje da sam se potrudila i oko frizure, lešpe izgleda nego obično kačenje šnale
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Pepi

Ja se ošišala skroz kratko  :) zadovoljna sam.

AnaK

Janko 23.7.2002.