Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

anelore

Ja isto ne mislim da je to bas toliko nemoguce postici.

rafa

Meni se svidja sto je uvek drugaciji odsjaj, da li to ima veze sa photo shopom?  :lol:

I kosa Alessandre Ambrosio mi se svidja, iako tamnija, uvek nekako drugacije sjaje oni pramenovi.  :girl_in_love:
A i ona mi se svidja.  :balavi: :rofl:

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

cici

Quote from: rafa on February 16, 2011, 09:06:03 AM
Volim lepe crvenokose, jos ako su svetle ochi, ma volim sve,  :girl_in_love:
:diva: :diva:

:lol: :rofl:

Crvenokosa zauvek  :girl_in_love: sad imam frizuru samo malo dužu  kao ova golišava dama na gornjoj fotografiji.

rafa

Cekaj cici, are u kidding me ili si ti stvarno crvenokosa?  :o

Ja bih se zaklela da si smedja, sa pramenovima (ne bih znala da kazem koje boje).  :-[

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

cici

:rofl: forevr crvena.Oduvek, nikad se nisam  ni farbala u drugu boju, samo je pitanje nijanse.

Glitter

cek ti stvarno ne znas cicojkinu kuknjavu na temu ispiranja crvene farbe  :blink:
kako  :blink: to i vrapci znaju  :D

cici

Quote from: Glitter on February 16, 2011, 01:01:08 PM
cek ti stvarno ne znas cicojkinu kuknjavu na temu ispiranja crvene farbe  :blink:
kako  :blink: to i vrapci znaju  :D
Ja kukala, ti si to nešto pogrešila ja već godinama ne kukam jer sam našla savršenu.

Glitter

jos samo ricinusu odoleva, ali pokleknuce, samo jos malo  :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Ivy

moja prirodna boja je boja meda, imala sam krupne lokne...do fakulteta se nisam farbala...
ondaK me tamo frizerka nagovorila da osvjezim kosu sa po nekim bebi plavim pramenom...polako su ti pramenovi bili sve "gusci" dok nisam stigla do potpuno plave kose...koristila sam i blans...nikadfvise,ne ponovilo se :wall:
...morala sam kosu do ispod brade da skratim...to je najkraca duzina koju sam imala i nikad vise nece biti tolika...ja volim dugu kosu... :girl_in_love:

Glitter

Quote from: cici on February 16, 2011, 01:02:06 PM
Ja kukala, ti si to nešto pogrešila ja već godinama ne kukam jer sam našla savršenu.
secam se da si kukala, samo ne znam kad  :D

cici

Možda sam kukala da je suva ali na boju se nikad nisam žalila :P

zelena

Ja u toku godine idem od svjetlo smedje do crne, a onda krecem sa skidanjem crne i pustanjem svoje boje i taman izvedem to nekako, pa opet u krug. Jos se trazim!  :D Trenutno sam zadovoljna bojom,smedja boja, nesto kao ljesnik. Kosa mi je duga, do pola ledja, ravna, pozadi na V. Nadam se da cu sto duze ostati na ovome. Inace i pored mnogih eksperimentisanja, uvijek mi je bila zdrava i sjajna.
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

disco2000

Imala sam jedan izlet u crvenokose. Posle 2, 3 meseca sam resila da se vratim u plavokose i osisala se na keca :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

Kacila sam vam slike, zaboravile ste :lol: Mrzelo me je da se prefarbavam :lol: