Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

martina

e da znas da sam se i ja mislila o siskama i odustala... znajuci koliko ih mrzim cim ih imam i jedva cekam da izrastu
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Ma meni je ovo iznudica, bolje šiške nego flasterčina i, neko vreme u perspektivi, ožiljak dok ne izbledi. Ali :girl_wacko: Poslednji put sam imala šiške negde u 3. osnovne, možda ću se i navići.
Janko 23.7.2002.

martina

imala sam ja one male, sto idu na paz... one sto su samo tu da ti ostatak kose ide na stranu. i o njima sam mislila.... al znam da mrzim dvije stvari: kosu na vratu i kosu na celu.
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

anelore

Molicu lepo, sta fali siskama, onako, en general? Ja godinama nisam sebe mogla da zamislim sa siskama, a kamoli sa siskama preko celog cela, kad, ne lezi vraze - nosim ih vec nekoliko godina i mnogo mi se svidja kako mi stoje  :diva:
AnKa, da ovako izgledas protebne su mnogo ozbiljnije intervencije nego siske, i to ne samo hirurske, vec i pozamasan alkoholni trening. Pa, mozda da pocnes na mansardskom okupljanju  :lol:

martina

ma meni se svidja kako drugima stoje, zato i mislim o njima. dok se ne sjetim koliko mrzim kosu na celu. problem je sto cu jednom otici kod frizera prije nego sto se sjetim  :lol:  po mom obicaju

ovo kod anek je opravdano

a ova sa slike... jao sta reci... osim... malo kad se udebljas, zaokrugli ti se glava, nekad nije lose  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

AnaK

Anelore, prava si drugarica :friends:

Martina, ova na slici je

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Janko 23.7.2002.

Mirka

Quote from: AnaK on May 06, 2013, 01:38:50 PM
Sad imam šiške, i ista sam ova  :crycry:

:rofl1: :rofl1: 'de se nje seti
a i ova naša blesava Senka, mozak joj radi na 200
Quote from: senka on May 06, 2013, 02:19:32 PM
pa jes udata si za pisca   :girl_haha:
obožavam vas  :kiss1:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

cici

Neka me lincuje AnaK ali ja se i dalje smejem celom kompletu od slike do pisca :lol:

kalimero

nista ne komentarisem dok ne postavis sliku SVOJE nove frizure Anak....  :D
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

aleks

AnaK, daj da te vidimo.

Meni su shishke super, narocito ultrakratke kao moje  :rofl:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

martina

Quote from: AnaK on May 06, 2013, 04:09:49 PM
Anelore, prava si drugarica :friends:

Martina, ova na slici je

pa ona jos dobro izgleda za svoje godine  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

AnaK

Tražile ste, izvol'te

Janko 23.7.2002.

martina

moram da kazem neobicno.. ali fino ti stoji
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

senka

meni se baš baš dopada  :girl_in_love:
reakcija ti je bila preterano i neosnovano negativna  :bighug:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

kalimero

ej, pa super je  :girl_smile: ja bih eventualno malo skratila, ali samo malo kosu.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.