Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

emge

Anelore, i meni se vidše svidja smedja. Mada si na svim slikama lijepa žena :)

AnaK

Jao, senka, kad te vodim na kafu?  :girl_in_love: :kiss1:

Ne znam da li bi meni šiške stajale, ja sam ubeđena da mi je lice preokruglo, i da mi treba izduživanje  :think:
Janko 23.7.2002.

Glitter

stepeni izduzuju lice, mada i ja sam okrugla u faci, mislila sam da ce siske biti promasaj, ali su sasvim ok

jel

My name is Luton, Robin Luton :lol:

cici

Ja nisam, priznajem.Nemam petlju da drastično menjam dužine.

kalimero

anaK, da i ovde kazem da sam se danas odusevila tvojim frizom.... :)

ja nisam mnogo eksperimentisala sto se boje tice, isla sam od srednje smedje, preko crvenih do crne i sad sam opet tamna uz zelju svih mojih dosadasnjih frizera da me "posvetle" jer mi ide uz ten....

a sto se duzine tice, imala sam kosu i do pola ledja kao klinka (ali mi je dlaka pretanka i premasna pa je sve duze od ramena potpuna katastrofa),  i mini valove (koji mi ocajno stoje, licim stvarno na ovcu), i paz (kojim sam najzadovoljnija) i skroz kratku (od proslog leta, meni se bas bas dopada ali kad sam mrsavija).....

sad opet pustam.....pa dokle izdrzim..... ovo sad se ne bi moglo nazvati frizurom sem kad sveze izadjem od frizera.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Finalina

za promenu frizure je stvarno potrebno imati i petlju i opuštenost, tako da se za sada jedino kuražim kod boja ( tu bih mogla sve da probam ) .... šiške mi dobro stoje, pa njih i ne računam u neki poduhvat, ali zato sve ostalo nikako da promenim... već godinama  :lol:

anelore 
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
- kao plavuša si prva liga, a kao smeđokosa mi deluješ svedenije.... samo definitivno ti obe boje dobro stoje

AnaK

Janko 23.7.2002.

Plava Baklava

Kratko kracano, vec dosta dugo. Odnosno, poslednje 3,5 godine - bas kratko  :love32: , i pramenovi. i volim, volim. Sad nagovaram frizerku da mi ostavlja napred asimetricne spiceve a pozadi da isisa visoko, a ona s eboji vise od mene  :rofl: . Opet je bila preoprezna, ali napreduje, bice nesto od nje  :lol: .

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

AnaK

Mnogo mi se sviđa ova frizurica:

Ali znam da bih se pokajala za max 3 dana, pa odolevam.
Mada mi je nešto baš izrasla, i šišala bih se, i menjala bih nešto, ali mi frizerka kod koje se skoro 10 godina šišam ne radi do aprila.
Janko 23.7.2002.

Deda

Ova je super ali za retku kosu...ti si Bitls za ovu zensku  :rofl:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

Ima takvu ova frizerka prko puta mene i to plavusa pa podfarbanje cokolada , mnogo joj je lepo  :girl_sigh: a kosa joj 2 dlake u 3 reda  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Finalina