Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Kako mi se sviđa ova boja  :girl_in_love:

Janko 23.7.2002.

Ira

Bas je divna boja ,a i pramenovi mi se bas ,bas svidjaju  :girl_in_love:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Plava Baklava

Hajde, pomagajte. Danas idem kod frizera a ne znam sta cu s kosom. Malo je porasla, nije vis eona kratka frizura. Napred su duzi spicevi, sad vec mogu njih i deo siski iza uveta. Recimo da je ne bih sisala opet na kratko, nego neku asimetricnu frizuru, ali da bude laka za odrzavanje, posto idemo na more, pa da licim na ljudsko bice.  I vazno mi da mi ne gamize kosa po vratu, to me izludjuje.

Volim neobavezne pundje a la jel  :love32: i volim da mi kosa izgleda kao da je vezana iako je kratka  :rofl: (al´ ga objasnih), sto bi moglo samo snekim kovrdzanjem  :crycry:.

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

Margarita

moram da se osisam, mislila sam neki paz, dosadilo mi vise ovo isto

AnaK

Mnogo mi se dopala ova frizura, uključujući i boju  :girl_in_love:

Janko 23.7.2002.

janavi

diiiivna
i lokne

ja sam svojevremeno neku sličnu našla kod frizerke, i uslikala je odma'
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

I ja sam ovu danas uslikala iz Hello-a tokom feniranja :lol:
Je l' vam liči na mene?  :think:
Janko 23.7.2002.

janavi

meni te lokne jedino ne liče (nikad te nisam videla sa loknama), al mogle bi da zaliče  :innocent:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

AnaK

Ma lokne manje više, mada se MissL oduševljavala mojom kosom na moru :lol: a boja? Nije previše svetla za jednu brinetu u duši?
Janko 23.7.2002.

janavi

kako misliš svetla? ovo NIJE svetla boja  :)

Lani

Quote from: AnaK on August 20, 2011, 07:33:56 PM
I ja sam ovu danas uslikala iz Hello-a tokom feniranja :lol:
Je l' vam liči na mene?  :think:

Ana Nikolić NE LIČI na tebe Bogu hvala  :lol: a sa loknama velikim apsolutno mogu da te zamislim.
I mislim da bi ti baš lepo stajale.  :)

edit: Svetla nije nikako, ovo je neka čokolada... ne?

AnaK

Ma frizura bre :pljucka: :lol:

Pa nije svetla, ali je dosta svetlija od moje sadašnje  :ces: Kako bi se opisala, kao konjak, ili? :think:
Janko 23.7.2002.

Lani

E bravo, konjak, to je baš ta nijansa. Lepo bi to tebi stajalo, nije baš toooliko drastična razlika, i dalje bi ostala u okviru crvenkasto-braonkastih tonova, tako da ne bi bio veliki šok i velika promena.
Zezam te za Anu.  :lol:

AnaK

Ma znaaaaam da me zezaš, ali iskoristih priliku da podvučem da mi nije ona idol :lol:

Dobro, kad potrošim zalihu farbe (oko NG  :girl_haha:) menjam  :diva:
Janko 23.7.2002.

Lani

Misliš da bi mogla ovo da izvučeš odjednom samo uz pomoć farbe, čini mi se da bi možda prvo bolje bilo odraditi neki prelaz sa svetlijim pramenovima?  :think: