Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

martina

ma te cijene su mi vrlo cudne za frizeraj

na primjer, moje farbanje neki dan je bilo 80, a feniranje 40... nisam se sisala... ne znam, meni to feniranje dodje bas poskupo, mislim ipak da svako ziv moze da te isfenira relativno pristojno, osim ako je bas neki smotanjer... pogotovu moju kosu... jes da je ima puno ( to mi uvijek kazu), ali fenira se na ravno, s velikom cetkom, bas nije neka pamet
pogotovo mi se cini da je bzvz sto ipak nema neki popust na feniranje ako vec radis jos nesto, mislim malo je sumanuto da se ofarbas i samo izadjes, moraju nekako da ti osuse kosu.... valjda...
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Kod ovog mog feniranje dodje u tu cenu a na racunu nije ukljuceno.Sasvim je druga cena kad je samo feniranje.

martina

Quote from: cici on August 24, 2013, 08:38:01 PM
Kod ovog mog feniranje dodje u tu cenu a na racunu nije ukljuceno.Sasvim je druga cena kad je samo feniranje.
jel to ko tebi ili i inace?
to mi ima smisla, ovi me bas iznervirase s cijenom neki dan... mislim, nisu me bas iznervirali, znala sam, al kontam da su bRezobrazni
mislim, ovako racunam da mi je farbanje u sustini 120 dolara.. osim ako bas ocu da izadjem mokre kose, valjda... ili sama sebi osusim  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

AnaK

Pa ja verujem da može samo sušenje, fenom, bez mahanja četkom  :think:
Janko 23.7.2002.

Lani

U salonima u koje sam ja odlazila možeš da tražiš samo da ti se osuši kosa, bez korišćenja četke. To onda def. nije i ne može da se računa kao feniranje.

cici

To ne, ali on to ne naplati.Mislim ne znam kako je sracunao, ali se u racunu nigde ne pojavljuje ni u cenovniku spada uz sisanje ili farbanje usluga.
Nema na primer sisanje, pa samo sisanje i feniranje, ne znam da li me razumete.I kod njega nema opcija izadjes sa samo prosusenom kosom :lol: svi izadju sa frizurom :rofl:

vucica

ja sad hocu da umrem od muke sto se nisam osisala kako sam htela.
svidja mi se ova frizura sto je imam sada, ali evo vec satima sedim za kompom i gledam kratke frizure.
znajuci sebe, odoh ja sledece nedelje opet kod frizera. bas mi se svidja onaj friz a i zelim bar malo da odahnem od feniranja ove kosurdace.
mislim, lakse cu savladati kratku kosu nego dugu.
Vuk  04.09.2008.
Nika 13.12.2010.

AnaK

Ne znam, ja sam se u prošlosti i mladosti, povremeno šišala kratko. Najgori su mi bili ti dugi meseci dok ne pređe liniju brade, ja sa svojom kosom u tim periodima 'puštanja' nisam mogla ništa. Ako nisi sigurna da ćeš moći finansijski da izdržiš česta šišanja, ja ne bih u to sad ulazila.
Janko 23.7.2002.

dmi

Quote from: vucica on August 25, 2013, 04:34:37 PM
ja sad hocu da umrem od muke sto se nisam osisala kako sam htela.
svidja mi se ova frizura sto je imam sada, ali evo vec satima sedim za kompom i gledam kratke frizure.
znajuci sebe, odoh ja sledece nedelje opet kod frizera. bas mi se svidja onaj friz a i zelim bar malo da odahnem od feniranja ove kosurdace.
mislim, lakse cu savladati kratku kosu nego dugu.

nemoj vucice bas zato sto je pred put. dovoljno ce ti veliki stres biti odlazak tamo, nema razloga da ti bude stres i to sto ne mozes da odes kod frizera, ili sto mozda taj neki frizer nece moci da napravi frizuru koju zelis :kiss1: srecno za koji dan
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Ja isto ne bih sad dirala ništa. Sačekaj malo pa ako i za par nedelja budeš isto razmišljala, ošišaj se tamo i gotovo.

margo

Quote from: Unabebili on August 24, 2013, 04:47:28 PM
S obizrom da je kod Koleta sisanje 4500, ovo ombre od 7000 dodje kao gratis  :rofl:

Ja sam se kod Koleta sisala celu osnovnu skolu. Nemoguce da mi je tada standard bio toliko bolji :D Nije normalan sa tolikim cenama.
Mina 25.07.2003.

martina

haha, dok su me roditelji izdrzavali ja sam isla kod kozmeticara non-stop
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

vucica

hvala devojke  :bighug:.
verovatno cu tako i uraditi, necu se osisati.
osmotricu situaciju tamo kad dodjem, pa cu videti sta mi je ciniti. kod mene u svakoj stresnoj situaciji prvo strada kosa, ovaj put cu je postedeti.
Vuk  04.09.2008.
Nika 13.12.2010.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama