Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Pepi

Razmišljam da li da se ošišam kao Amira Medunjanin  :think:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

monochrome

bas je cool friz...imas moju punu podrsku, pa i ako zelis zero krace  :good: :rofl:

bubi

pepi bas je dobar friz a i tebi lepo stoji kratka kosa

senka

prelepa  :good:
moja je slična trenutno, mada ja više ličim na beti bup  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

linga

Da li je neko koristio skidač boje  :ces: Ja bih da idem u dosta svetliju, sada sam skoro crna i ne dopada mi se, sumorno izgledam  :girl_sad: A ne bih blanš na celu glavu, i ne bih da mi bude šareno, jer kako onaj deo izrasta, prima se boja a taj donji farban u tamno ostane taman.

bubi

linga
gledah na tlc neko vece ribu koja je upropastila tj.sprzila kosu sa tim nazovi skidacem boje.
to je blans i nemoj slucajno sama da se igras sa tim.

Lani

Ja nisam a i nešto me strah od toga, meni to zvuči strašno agresivno za kosu.

Pepi, slatka je frizura.

senka

jeste Glitt mislim
i treba ti svetlija
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

anelore

Pepi, bas je slatka frizura.
Linga, ja bih na tvom mestu ipak otisla kod frizera i tamo odradila prelaz na svetlije. Slazem se da ti treba neka neka svetlija nijansa, meni se cini da bi tebi divno stajala neka cokoladna braon.

cici

Unistava kosu taj skidac, bolje je iz par puta farbanjem.

AnaK

Ja sam, davno, iz crne izašla pramenovima, koren odmah farbala u to svetlije. Bila sam šarenkasta, ali mislim da je prošlo prilično bezbolno.
Janko 23.7.2002.

Dada

Ja sam dva puta skidala sa nekim kao prirodnim sredstvom, rekli su mi u frizeraju da nije blans  :ces: Kosa mi je ostala zdrava, oba puta  :innocent:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Idem sutra da se šišam. I malo bih značajnije skratila, da išišam, napokon, suve krajeve. Imate li predlog za neku srednju dužinu, za mene.
Janko 23.7.2002.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.