Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Dacko

Onda bolje da ne pišem da je moja od skupljih, ove koje tek otvaraju salone u kraju farbaju i za 150.

kalimero

ma, to je sve ok, nego su bgd cene prenaduvane do besvesti....  :sissyfight:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Nemoj tako kali. Ja sam na Zlatiboru zimus feniranje platila 750.  ;D

kalimero

uh, pardon.....dakle, u bgd, na zlatiboru, kopaoniju i ostalim fancywannabe mestima  :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

E tako je već bolje.  :lol:
Dacko, stvarno sledeći put neku šargarepa crvenu, valjda će se primiti.  :think:

dmi

Quote from: Unabebili on October 29, 2014, 09:55:34 AM
hvala, devojke

i ja mislim da mora da se fenira, mada mozda se to moze malo uguzvati ,  pa da bude "nestasna"  :girl_haha:
nestasna a? :lol:
super je zurka super :clap:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Glede prekrivanja sedih, prekrivaju sve boje, ne i sve vrste farbi, proizvodjaci i tome sl. Idealno je da je hidrogen 6% sto za bas svetle nije dovoljno.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Na Dacko slucaj cu se osvrnuti kad sjasem s telefona; te vidim slike.
Janko 23.7.2002.

vojka

Dacko, cela ta lorealova linija boji tamnije nego sto je nijansa koja je nacrtana
Pisem ti iz iskustva sa plavim bojama bas iz te lorealove linije
One lorealove kutije sto su bele pozadine, daju verniju boju
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Dacko

I ja sad uviđam da je trebalo prvo da se konsultujem pa onda nešto menjam, ali imam te neke čudne impulse kad je o promenama izgleda reč, kao da samu sebe izazovem da to uradim istog trena, dok se ne predomislim. :crazy:

Kod ove farbe mi je za pohvalu to što nema amonijaka i nije jak hidrogen, a ipak mi je ravnomerno prekrila sede i sve prethodne razne nijanse. Minus je, naravno, cena i to što su kvarno nacrtali svetlije nijanse od pravih.

AnaK

Lepa ti je boja  :girl_in_love: Niđe veze s kutijom  :crycry: A meni se i prethodna baš dopada  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

linga

A ja platih farbanje 2.500 hiljade s feniranjem, u lokalnom salonu  :crycry: Doduše, lepo me ofarbala, a za dve nijanse manje intezivno od onog sto sam htela.

AnaK

Pa dobro, i dacko je platila uslugu farbanja, sa svojom farbom. Ja to plaćam 450 dinara.
Janko 23.7.2002.

linga

Da, u pravu si  :good: kad se sve sabere...

Margarita

jao sto si slatka :girl_in_love: nisam te do sada videla ovako izbliza
lepa ti je boja, a vise mi se svidja kako ti stoji svetla