Recepti sa neta - neisprobani - slatko+slano

Started by janavi, May 10, 2009, 12:39:59 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

Glitter

Quote from: Glitter on November 28, 2016, 01:47:55 PM
meni je ovo najbolji nacin posiranja jaja, malo nauljis foliju (dimenzije 25x25cm), stavis preko cinijice, razbijes jaje, umotas foliju okolo tako da izbacis vazduh i kuvas 6 minuta
folija je ipak 40x40cm :lol:

Glitter

na ovo naleteh pre par dana pa ko velim da podelim, ima lepih recepata za neke klasicnije kolace

https://drive.google.com/file/d/0BwEdIRMKZXqwdURVdmlVeDhObzA/view

Pepi

Glitter

Glitter

ovo je prosle nedelje bio recept sa neta neisproban, ali smo ga probali i za svaku je pohvalu, savrseni su. Ja sma pratila recept bas religiozno, osim sto sam preskocila so i pratila vreme pecenja zbog rerne koja je jaka.
Krem sir koji sam koristila je obicna filadelfija, verujem da neki od onih imlek sirno/puternih namaza bi bio savrsen

i pravila sam ih malo vece pa je ispalo oko 20 kolacica (u receptu kaze 28). Divni su i meki kada su topli, ako se ostave van kutije par dana budu savrseni keksi

Glitter

Zumbulica

Ovo je potpuno savrsenstvo  :girl_in_love:

http://www.myrecipes.com/recipe/peach-lemonade

Treba propasirati voce kroz cediljku, lepse izgleda, a i ukusnije je. Za jednu i po meru sam upotrebila kg breskvi, nisam cedila limun nego sam koristila Limmi, malo vise od jedne bocice za jednu i po meru. Dodala seckane breskve i limun  :girl_in_love: Prilicno posla ali je stvarno odlicno.

Ove vocne limunade su mi hit leta, pravila sam od maline, otprilike, moram da utvrdim neki recept .....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Baš :balavi:
Ostavljala nam je rafa recept za smrt u diskoteci :lol: ali mi se čini da se u njenom receptu sve prvo odvojeno malo isprži.
Ja se, iskreno, obeshrabrim kad vidim mnogo sastojaka i mnogo koraka za pripremu.
Janko 23.7.2002.