Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

kalimero

lani, divan i queen i nokti i zavesa  :girl_in_love:

jao mamite meeeee da se veceras lakiram  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

cici

Praslin

Da prijavim da je Vojka danas imala divne noktiće, lak prelep, ali nisam upamtila boju  :-[

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Xe

Ja zapisala, ali na papiru od vaučera, te sad naziv boje stoji na kasi u Njujorkeru  :lol:
Divna crvena, prava božićna  :girl_in_love:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Hvala girls  :kiss1:
Meni je sledeća nedelja kriminalna što se posla tiče ali pratim dogovor za kafu.

Kupila sam malopre u Liliju, Rimmel Highland i odmah sam ga i namazala. Ja sam se totalno odvikla od ovih boja, kao da nije moja ruka, eto tako izgleda.  :blink: I ova sa slike se izgleda slikala kod zavese kao ja.  :rofl:

prevodilica

dobar :good:

i ja sam pazarila jedan rimmelčić, ovako neki nemam, nisam sigurna koliko će mi stajati, al ajd...zimska je boja, tamno ljubičasta - midnight randevouz

Xe

Moja koleginica ima neki lak, maže ga samo nedeljom kad dežura  :lol:  sve je u kompletu: i baza i top coat i boja krvavocrvena. To namaže, četvrtkom domaže i mirna je cele nedelje.
Sve smo se objasnile, bila sam i pametna i pričala o nokatnoj ploči (hvala, Cici  :flower: ) i tako, baš sam delovala naoko upućena  :lol:
I ona je mazala ovo moje 8 u 1 čudo, te cenim da bi ovde imala šta da kaže  :rofl:
Naravno, pojma nemam koji je lak, samo znam da su te boce duplo veće od normalnih. Ali, od mene se to može i očekivati  :diva: :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

Boce duplo veće  :lol: flašice valjda a ne boce.  :rofl:
Prevodilice, ja mislim da je ova boja što bi se reklo, safe bet, ovo ne može da ne stoji lepo.  :girl_in_love:

Xe, ja se stvarno divim ženama koje uspeju 4 dana da održe lak da se ne iskrza. Nije mi jasno kako uspevaju. :think:

cici

Glitter

Ja imam par lakova koje drze sta god da radis
Ali i uz najbolju volju iskljucivo spavanja i spavanja ;D tusiranje rabi lak :lol:

Margarita

u, ovaj rimelcic bih mozda i probala :clap:

ja sam danas u 'vant to bite' fazonu, na svim forontovima :rofl: pa mi je i izbor laka takav :)
mnogo ga volim :girl_in_love: ne mazem ga cesto pa uvek iznova uzivam, koliko je lep :love32:

prevodilica

marg, ovaj rimelčić je vrlo sličan po boji sa vant to bite
al ako ti treba :turpija:

Lani

Ovaj Rimmel mu dođe malo plavlji...  :think: