Main Menu

Trudnička pitanja

Started by Pepi, March 28, 2011, 02:31:16 PM

Previous topic - Next topic

Gost51

ja sam u obe trudnoce pojela brdo zelene salate

i makarona :rofl:

u drugoj sam stvarno pazila sta jedem zbog lezanja
tri mini obrocica, nista grickanje

Beatrix Kiddo

Uh, ja nista nisam izbjegavala  :-[
U stvari, sladoled na tocenje svakako ne jedem, vise volim "obicni" kupovni, ne volim ni mladi sir, ali fetu sam jela...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Iva

Ja sve jedem!!!!  :-[ Cak sam probala sir sa ulice.  :-[ Ali nemoj na mene da se ugledas.  :rofl: Sto kaze Lani, gazirano mi se trazilo, nikad u zivotu nisam toliko popila kisele vode kao sad.  :crazy: Jela sam i tunjevinu.....  Pivo par puta ali nista drugo od alkohola.

Znam da neke cajeve ne bi trebala da pijes, pa ih izbegavaj. Sve ostalo u nekim normalnih kolicinama jedi i pij.  :hello:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Glitter

ja se niceg vise ne secam osim da me u petom stegao trudnicki isijas  :crazy:
a tebe  :bighug:

Deda

I valjda ne maticni mlec i proizvode od njega
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Pepi

bubi

ja mislim da med moze.
za svo moje trudnicko edukovanje sto po netu sto po bolnici nisam nikad cula da je neko med stavio na listu nepozeljnih namirnica u trudnoci.
:kiss1: :bighug:

Vila

Ja bih na tvom mestu samo pazila da sve bude provereno, fabrički zapakovano, da budeš sigurna da je ispravno - ako ti se jede sir, ti lepo u Maksi isl. pa uzmi, Imlekov, Dukat itd. a nemoj kupovati sir na pijaci. Veliki proizvođači imaju vrlo strogu kontrolu kvaliteta, njihovi proizvodi moraju da budu ispravni.

Ja sam jela sve normalno, kao i inače, naravno trudila se da bude zdravo, koliko je to moguće, kad mi se sve jelo :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

linga

Deda

Quote from: Vila on March 29, 2011, 10:33:35 AM
Ja bih na tvom mestu samo pazila da sve bude provereno, fabrički zapakovano, da budeš sigurna da je ispravno - ako ti se jede sir, ti lepo u Maksi isl. pa uzmi, Imlekov, Dukat itd. a nemoj kupovati sir na pijaci. Veliki proizvođači imaju vrlo strogu kontrolu kvaliteta, njihovi proizvodi moraju da budu ispravni.

Ja sam jela sve normalno, kao i inače, naravno trudila se da bude zdravo, koliko je to moguće, kad mi se sve jelo :lol:
Rekoh ja jednom pa mi kolega vetrinar poce pricu o Imlekovoj farmi gde je iso na praksu. Ne zelis da cujes  :lol:

Glitter

Deda

Quote from: Glitter on March 29, 2011, 10:53:48 AM
hocu ja da cujem  :lol:
:rofl: :rofl: :rofl:
Pa 'ajde sad da ne prepricavam, ali dobro razmislim kad vidim jogurt IMLEK  :lol:
Ma mene ne dotice previse, ja idem i kod Matijevica (i uredno pomislim na XE  :-[) nego cisto da kazem da ako je nesto fabricki i upakovano ne znaci uvek da je bolje od proverenog domaceg

Pepi

E pa ja ću onda da kupujem sve iz subotičke mlekare, naš kum kaže da tamo možeš sa poda da jedeš  ;)

Lani

Ja sam isto čula za njih.  :innocent:

Glitter

ma ja najmanje ljubim taj imlek, vise volim i sabacku i suboticku mlekaru, ali malac hoce da pije smao njihovu kravicu jogurt pa zato i kupujem...