Mobilni telefoni - koliko ih često mijenjate?

Started by emge, May 11, 2009, 09:24:09 AM

Previous topic - Next topic

janavi

sviđa mi se ovaj pozin poslednji
ali to je sve van cenovnog dometa :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Jedna Indy

Prelepa mi je Nokia N97  :clap: Ovakva je moja,obozavam je  :D

Gost51

AnaK

Janko 23.7.2002.

Jedna Indy

Ljubav na prvi pogled,i sami vidite zasto   :girl_in_love:

Vooolim dooobru tehniku generalno! Nije mi zao da dam novac kad znam da ce da me sluzi besprekorno duugo duugo ! :)

MissL

Ja imala onaj Alcatel k'o Pozin, taj mi je bio prvi :lol: i nema sta nije mogao da izdrzi, ukljucujuci nekoliko potapanja u raznorazne solje :lol:
Posle sam imala neki Sagem, pa Samsung, pa Nokiu, otprilike promenim kad im dodjem glave i samu sebe sam iskontrolisala da ne gledam izgled telefona jer je to sto se meni svidja too much a ne vodim preterano racuna o njima...
Sad imam neky Sony Ericsson, vratanca su mu otisla odavno, ali on se jos drzi, pa videcemo dokle
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Deda

Quote from: MissL on September 14, 2010, 09:19:24 AM
Ja imala onaj Alcatel k'o Pozin, taj mi je bio prvi :lol: i nema sta nije mogao da izdrzi, ukljucujuci nekoliko potapanja u raznorazne solje :lol:
Posle sam imala neki Sagem, pa Samsung, pa Nokiu, otprilike promenim kad im dodjem glave i samu sebe sam iskontrolisala da ne gledam izgled telefona jer je to sto se meni svidja too much a ne vodim preterano racuna o njima...
Sad imam neky Sony Ericsson, vratanca su mu otisla odavno, ali on se jos drzi, pa videcemo dokle
:friends:
Sagem pa nokiu a sad sony erikson , kad skroz uginu  :pleasantry: , uz veliko zaljenje kupim nov
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

lilit_depp

L, L, K

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

rafa

Quote from: Jedna Indy on September 13, 2010, 11:10:24 PM
Ljubav na prvi pogled,i sami vidite zasto   :girl_in_love:

Vooolim dooobru tehniku generalno! Nije mi zao da dam novac kad znam da ce da me sluzi besprekorno duugo duugo ! :)

ja ne znam da li se ja nisam mnogo upustila u proucavanje ove nokie (n97, u istoj boji) koju dobih na poklon pre 3 meseca, ili tu ima neka caka koju ja ne kapiram, ali bih je se tako lako ratosiljala koliko jos sutra i vratila svoju raspadnutu nokiu koju sam koristila skoro pet godina  :crycry:

kako, o kako je tebi OVO lako za kosiscenje, prakticno, brzo, pregledno / whatever?  :girl_cray:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

DekiTaja

Trenutno testiram dva modela BlackBerry-a za firmu. Jedan od njih će biti sledeći model na koji ćemo preći.

Glitter

javljaj utiske za storm, ovih dana ozbiljno razmisljam o njemu, preko vipa nije toliko skup

DekiTaja

Quote from: Glitter on September 17, 2010, 11:52:59 AM
javljaj utiske za storm, ovih dana ozbiljno razmisljam o njemu, preko vipa nije toliko skup
Iskreno, ja nisam zadovoljan.

Ogromni ekran je stvarno uživancija za oči, ali, na žalost, ni za šta drugo.
Bateriju posrče za čas, i to bez reprodukcije multimedije.
Počne da zastajkuje u odzivu nakon nekog vremena, pa se desi da je potrebno da se telefon malo izrotira i ispritiska ekran neodređen broj puta dok telefon odreaguje.
Kucanje bilo kakvog teksta je košmar (barem za mene i moje kolege), a to nam je najčešće i najpotrebnije.
Podešenja telefona nistu uvek zajdenička za telefon u portrait i landscape režimu!!! Ovo me je totalno raspametilo... Određene stavke menija jednostavno ne postoje ukoliko telefon ne okreneš u očekivani položaj.
Konstantno se nenamerno aktiviraju razne stvari na telefonu...
Deo telefona gde su nacrtana četiri "dugmeta" se primetno greje.
Prilikom vršenja "tača" na "skrin" :) vibro mehanizam napravi jedan pokret, koji stvara utisak kao da ekran u tom momentu propadne (nije stvarno, samo liči na to) i klakne, a onda se vrati u normalu... Meni se takvo ponašanje ekrana nije baš naročito dopalo...

Ono što Stormu fali je definitivno "skrivabilna" fizička qwerty tastatura, kao što ima Torch.

Inače sve ukupno gledajući, ako zanemarimo stavke koje meni smetaju (a koje možda tebi ne bi smetale), Storm2 je klasičan i tipičan BB uređaj najviše nalik na Bold i 88xx seriju. Samo da nema smetnji u navigaciji i (prokletom) kucanju teksta (ne samo u porukama - bilo gde)...

Ukoliko si do sad koristila neki BB onda otprilike znaš šta da očekuješ (sa OS verzije 5), ako nisi... BlackBerry je definitivno drugačiji od onoga što se sreće kod mobilnih telefona mainstream proizvođača ili popularnih smartphone-ova (iPhone, Windows Live ili Android platforme). Kad se navikneš na njega, onda ume da bude sasvim "ugodan" za korišćenje...

Ja sam nakon 3 dana testiranja Storma izludeo, i umesto da ga koristim dok mi stigne Bold, vratio sam se na svoj 8820... I sad mi je opet super... :)

Definitivno trebaš da ga "propustiš kroz šake" makar na kratko, ako je to moguće u VIPu. Odmah ćeš znati na čemu si...
You will love it or leave it...

Glitter

huh hvala, nisam do sada koristila BB, ali posle tvog review-a cu def razmisliti da li da uopste razmisljam o Stormu... :flower: