Mobilni telefoni - koliko ih često mijenjate?

Started by emge, May 11, 2009, 09:24:09 AM

Previous topic - Next topic

Jedna Indy

Quote from: rafa on September 17, 2010, 11:02:35 AM
ja ne znam da li se ja nisam mnogo upustila u proucavanje ove nokie (n97, u istoj boji) koju dobih na poklon pre 3 meseca, ili tu ima neka caka koju ja ne kapiram, ali bih je se tako lako ratosiljala koliko jos sutra i vratila svoju raspadnutu nokiu koju sam koristila skoro pet godina  :crycry:

kako, o kako je tebi OVO lako za kosiscenje, prakticno, brzo, pregledno / whatever?  :girl_cray:

Ne znam kako se meni dopada ali mi se dopada. Pre njega sam imala tel koji je bio na touch(Samsung U900 Soul) Veruj mi da sam luuudela!!! Bezbroj nezeljeno poslatih SMS-ova ,MMS-ova...poziva... Ma uzas! Jos tamo nije sve na touch. Ali sam se vremenom navikla i dan danas ga koristim.
Sto se tice N97,koristim virtuelnu tastaturu kad kucam poruke. Mada retko kuckam-ne  volim ! A kad sam na net-u onda definitivno qwerty tastatura. Tipkice su dosta razmaknute tako da se svakoj moze lepo prici. Meni je ok zaista. A o mogucnostima da i ne govorim. Muzic mi je ubacio u njega svasta nesto. Tako da je zaista kompijutercic za "u dzep"
Naviknuces se,polako :)
Pozdrav!  :flower:

aleks

Quote from: Lilit_Depp on September 14, 2010, 10:31:04 AM
ma li neko ovaj? http://galaxys.samsungmobile.com/
i kakva su iskustva?

Lilit, mm ga ima na poslu, kaze da je super, nesto su testirali, sta li. Displej je odlican i veliki, android, i ima super performanse. On hoce taj da uzme za mene (razmisljamo da menjamo mrezu). Ja htela da uzmem ovu Xperiu, meni je SonyE fenomenalan, ali nije android. A on je u fazonu da ako se uzme android, onda svejedno koji je...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

DekiTaja

Quote from: aleksandra-l on September 17, 2010, 03:17:54 PM
Lilit, mm ga ima na poslu, kaze da je super, nesto su testirali, sta li. Displej je odlican i veliki, android, i ima super performanse. On hoce taj da uzme za mene (razmisljamo da menjamo mrezu). Ja htela da uzmem ovu Xperiu, meni je SonyE fenomenalan, ali nije android. A on je u fazonu da ako se uzme android, onda svejedno koji je...
Samo da primetim... :)

Pa isto je i sa Xperia-om. To je Windows Mobile platforma... a onda ti je svejedno da li bi ga kasnije nasledio neki HTC, HP itd.

aleks

paaaaa, ja samo citirala mm. nekako, meni je svejedno.
u pravu si, ali mozda se njemu zapravo dopao ovaj samsung  :girl_haha: pa pokusava da me ubedi  :innocent:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Janko 23.7.2002.

DekiTaja

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Glitter

ova sa tusiranjem je hiiit  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

a tek kako ih lik gleda  :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

dmi

ja sam se smejala kao luda
na kraju sam okacila i na fejs :lol:

i gledala sam ih nekoliko puta :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Dawn

Voćko, to je sasvim solidan telefon po ok ceni.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.