Mobilni telefoni - koliko ih često mijenjate?

Started by emge, May 11, 2009, 09:24:09 AM

Previous topic - Next topic

linga

Samo da kažem da sam HTC om (wildfire s) prezadovoljna, odličan je. Naravno, već je ispuštan na beton, i super mi je što ima otporan ekran, to je kod mene bitan faktor  :lol:

prevodilica

Quote from: Dawn on March 11, 2012, 09:18:15 PM
Finalina, ova aktuelna Nokia je sa 2 kartice

http://mobilnisvet.com/mobilni/3073/Nokia/C2-03

ja sam se ovim ponovila za novu godinu, ali koliko sam veliki poznavalac telefona i koliko su mi oni bitni govori u prilog cinjenica da sam iz ovog posta saznala da mi je telefon dual :lol: :lol: :rofl:

inace, nije los, fan sam nokie, iako sam i samsung bas koristila
touch and type - fino iskustvo, cisto za finu, mada meni ne smeta ni samo touch screen

Finalina

hvala :kiss1: inter, verujem da bi prosao samo sto je nokia :lol: ( bas cu da ga potrazim i pogledam)

moma

cekam neki SE xperia ray
a onda cu da ga zamjenim sa mm za nokiu c3 zlatnu

Ira

cici odlican je telefon, moj kum ga ims i prezadovoljan je  :good:

moze malo pojasnjenje oko tih sa dvije kartice  :-[
to su dva tel broja u jednom telefonu ili.....

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Finalina

:ph34r:

Quote from: Dawn on March 11, 2012, 09:18:15 PM
Finalina, ova aktuelna Nokia je sa 2 kartice

http://mobilnisvet.com/mobilni/3073/Nokia/C2-03

i ja da prozborim koju za ovaj :))) ... imam ga...sto se tastature tice moguce je koristiti iskljucivo za kucanje poruka, telefonskog broja ili prvih par slova nekog imena...kroz stavke menija se moras kretati pomocu touch ekrana iskljucivo :) ..dakle ne postoji neko dugme za lijevo, desno ili odabir stavke..to sve ide touch, sto je meni bio problem ali se naviknes :)

ekran nije bas osjetljiv na dodir kao sto su "pravi" touch s. telefoni :lol: .. nego ono mora malo da se pritisne i pridrzi ali ko nije koristio prije toga neki touch, ok mu je jer na bolje nije navikao :lol: ... dual sim funkcionise super ..mozes da podesis da ti prioritetna za pozive ili poruke bude odredjena kartica, ili ako te ne smara moze on i da te pita svaki put koju hoces da upotrijebis. Ja zadovoljna :D

Dawn

Ja intenzivno čačkam i čačkam ovaj moj telefončić i sve više se oduševljavam :)

Finalina

:ph34r: hvala, hvala..... hoces reci nema nikakvo dugmence ili kursor ili ono touch poljence za kretanje kroz meni ( ma pogledacu nego da ni ne trazim ako nema :lol: ) .... vazno je i pitanje da li je ekran osetljiv na nokte ili ne?

:ph34r:

kako mislis osjetljiv na nokte? ..mislis da li reaguje na nokat..oce ako pritisnes, ali moras malo da pridrzis..osjetljiv je na grebanje..moj se odmah izcukao, ali dobro ja ga nosim u torbi, u dzepu sa kljucevima :D

nema dugmence...ima kao scrol sa strane sa kojim se kreces kroz meni. taj scrol i ne funcionise bas sjajno nazalost, zbog slabije osjetljivosti ekrana :)

Meni se dopada sto su mi na ekranu dostupne razne stvari kao shortcutovi, tipa kad kliknem na sat odmah me baci da nastelam alarm, datum na kalendar, polje za upravljanje sa 2 kartice, profil itd

dobila sam ga na poklon, a da sam kupovala, ja bih vjerovatno kupila ovaj kineski, takodje sa 2 sim

Ira

Quote from: Dawn on March 12, 2012, 09:55:09 PM
Ja intenzivno čačkam i čačkam ovaj moj telefončić i sve više se oduševljavam :)
:girl_in_love: i ja sam odusevljena i jos uvijek istrazujem fore i fazone
cim  sam ga uzela stavila sam zastitnu non reflection foliju preko ekrana, bas stiti...pa preporucujem

edit: napisah ovo vodjena postom iznad i kljuceva i ekrana i grebanja  :lol:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Dawn

Finalina

:ph34: , hvala puno za detaljan info ( pitam za nokte jer neki ekrani nisu osetljivi na njih, od kako se ne koriste olovcice vec samo prsti to me dodatno nervira kod touch ekrana ...jednostavno ne rade :rofl: .... nezgodno mi je da pipkam sredinom jagodica, sve radim vrhovima prstiju, a kako imam notke :lol: ..... )

maripoza

meni je najbolja fora kad nisu osetljivi na rukavice, pa zimi moram da skinem rukavicu da bih se javila na telefon. :crazy: :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

maripoza

Ovaj od Ph je stvarno tvrd ora', sto je super za nekog ko prelazi sa obicnog na touch, a smaranje ako pre toga imas dobar touch pa onda treba da giljas po ovome. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.