Mobilni telefoni - koliko ih često mijenjate?

Started by emge, May 11, 2009, 09:24:09 AM

Previous topic - Next topic

emge

Quote from: Glitter on May 11, 2009, 12:21:37 PM
prvo sam funkcionisala po principu dok je ziv ja ga ne menjam (da sam se ovom logikom i sdalje vodila nosila bih nokiu 3210 jos uvek) onda je bilo beze poceli su da me zezaju da mi uz telefon treba i oruzani list. E tu je prestala sva moja logika. U proseku jednom godisnje menjam i broj i telefon i mrezu :mrgreen:
kroz moje ruke su prosli alcatel, erikson, nokia (6100 jedna jedina omiljena na svetu :girl_in_love: ), simens, soni erikson, pa samsung jedan pa drugi, pa neka privremena nokia i sada moja, samo moja nokia, ne znam joj broj, ali mi se mnogo svidja boja i to sto je na preklop :-[
Znači, razumiješ me  :innocent:

Glitter

Quote from: emge on May 11, 2009, 01:12:30 PM
Znači, razumiješ me  :innocent:
potpuno, samo sto vise nema nigde da se kupi taj telefon osim polovan, moj je bio one lepe plave boje :girl_in_love:

Plava Baklava

Ne volim da menjam telefone, da ponovo ucim gde je sta. Poslednjih par godina se vrtim u familiji soni ericsona, jedan mi stoji od NG i nikako d a ga ukljucim i obmenim stari. Sad u Parizu s francuskim brojem sam uzela i neki mali slatki narandzasti alcatel, posto nam trebaju i za kancelariju novi telefonu a ovaj mi je bas pravi za devojcice  :lol:

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

janavi

ne menjam
ovaj SE koji sad imam mi je drugi po redu (od 2000 god) pre njega imala neki ericsson, koji je crkao...

i ovaj ću verovatno promeniti kad crkne
i nije bio jeftin, al mi se svideo, i bilo je ili taj, ili ni jedan drugi

inače ne volim nokie (osim ovih sa symbian) nekako mi je kao da sam u DOS-u :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Gost51

mi jos uvijek koristimo 6210
http://img.alibaba.com/photo/10419197/Nokia_6210.jpg
kad putujemo, stavimo hr ili srb ili neku dr karticu
savrseno funkcionise

Deda

Mob menjam samo kad moram tj kad rikne skroz...
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Od 2000. dva.Sad imam samsung neki i još dobro radi.Nešto mi se ne menja.Muka mi je od 3 telefona mm-a, tako da mi je ovo taman.

:ph34r:

Prvi Siemens C35

...ukraden sigurno greskom, ali na opstu radost okoline  sa stola iz otvorene kancelarije   :lol: .. pretpostavljam da je zavrsio u kontejneru  >:(

Drugi i jos uvijek aktuelan, na opstu zalost okoline  :lol: .. Siemens SL55

...mali izgrebani upaljac  :lol: .. koji kad mu se zatvori slajd kao da uzdahne (ima taj zvuk :love32:)
.. a kao i svakog kucnog ljubimca hranim ga minimum 1 dnevno jer mu baterija traje nula sati  :lol: :lol: .. za kameru, mms i ostale djakonije nikad nije cuo  :girl_haha:

Dawn

Menjam po potrebi, ovo mi je šesti od 2000.  :D

I
Philips Savvy Vogue

II
Nokia 3410, imala ga nekoliko dana i menjala, ništa mi se nije svideo  :crazy:

III
Nokia 3510, ovaj sam baaaš volela, trajao je nekoliko godina  :girl_in_love:

IV
Nokia 6230, odličan

V
Nokia 6300, koristila bih ga i dalje super je telefon, ispao mi na pločice, pukao display.... blabla..

VI
Sadašnji ljubimac, Nokia E63, naaaaaj telefon na svetu (a i šire)  :clapping:

Sledeći će, naravno, biti opet Nokia  :-[

DekiTaja

Quote from: Dawn on May 11, 2009, 03:28:56 PM
I
Philips Savvy Vogue
Uvalila ga u nekom momentu meni, uzela moju Nokiu 3210. ;D I to mora da se računa... :P

Elanor

a jel ima jos neko da ne zna kako mu se "zove" mobilni? (mislim na sve ove brojeve iza)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

:ph34r:

Quote from: Elanor on May 11, 2009, 03:49:04 PM
a jel ima jos neko da ne zna kako mu se "zove" mobilni? (mislim na sve ove brojeve iza)

na mom pise ....znam da citam :lol: ... doduse sad pise samo sl5 ... al zapamtila sam da je tu nekad bila jos jedna 5 ..sl55

Dawn

Quote from: DekiTaja on May 11, 2009, 03:35:44 PM
Uvalila ga u nekom momentu meni, uzela moju Nokiu 3210. ;D I to mora da se računa... :P

:P

Elanor

Quote from: :ph34r: on May 11, 2009, 03:51:21 PM
na mom pise ....znam da citam :lol: ... doduse sad pise samo sl5 ... al zapamtila sam da je tu nekad bila jos jedna 5 ..sl55

na mom ne pise. odnosno, treba da se izvuce baterija da bi se procitao broj (uradila sam to jednom i naravno - zaboravila).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

cici

Quote from: Dawn on May 11, 2009, 03:28:56 PM
Menjam po potrebi, ovo mi je šesti od 2000.  :D
Nije mnogo koliko sam ja mislila da često menjaš.

Quote from: Elanor on May 11, 2009, 03:49:04 PM
Ja ne znam tačno  :-[ nisam sigurna da li je e450 ili e550 ili tako neka kombinacija  :girl_haha: