Mobilni telefoni - koliko ih često mijenjate?

Started by emge, May 11, 2009, 09:24:09 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

manjem telefone na dve do tri godine
pokusala sam da nadjem prvi, ali nema sanse  :lol:  osim na nekom arhivskom linku , pa sam i od ostalih odustala.
Drugi put fotke  ;)

itacka

prvi Nokia 5110 kupljen pocetkom 2001. godine

drugi Nokia 3650 kupljen u oktobru 2003 godine i dalje ga imam,tek tada izasao placen 300 ojra    :lol:

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

dmi

menjam kad crknu
prvi kupila 1999.

erikson GA628

nokia 3310

samsung na preklop ne secam se koji

nokia 6280

nokia supernova 7210

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

dmi

ma ja sam za posmatranje :lol:
u ovom prazninma su bile slike, ne znam gde su sad :ces:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

emge

Quote from: AnaK on May 11, 2009, 05:07:17 PM
Mm je užasno nesrećan što više ne može da se kupi Nokia 6310i. Postoji li neki sličan naslednik?

MM ga je promijenio prije dva mjeseca. Ja sam mu govorila da je lud što ga mijenja, ali valjda njemu dosadilo da ima crno-bijeli ekran. :lol:

Masha

Mislila sam da ih ne menjam cesto, ali sadakadasepresaberem bilo je tu mobilnih telefona, uglavnom nasledjenih :)
Moj prvi, tzv cigla, datira iz '98 (jedva iskopah sliku na netu :rofl: )

Umedjuvremenu sam imala alcatel, dva ovakva kao :ph34:, sva tri stradala od dece.
Sada imam najjftiniji moguci, od 1din  :rofl:

Xe

Necu da se igram. Ovde smo svi normalni. :smajlistoprekrstaruciceiduvakroznos:

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Dusica

Masho pa sta je ovo, pronadji razliku? :lol:
Daj da vidimo taj od dinar

Masha

AnaK

Quote from: emge on May 11, 2009, 09:55:44 PM
MM ga je promijenio prije dva mjeseca. Ja sam mu govorila da je lud što ga mijenja, ali valjda njemu dosadilo da ima crno-bijeli ekran. :lol:

Šta je uradio s njim, bi li ga prodao? :lol:
Janko 23.7.2002.

kalimero

ihaj, ja ne mogu ni da se setim svih svojih telefona....

prva, motorola SC-3180, sliku ne mogu da nadjem na netu uopšte :lol: ko cigla velika, još negde iz 1997 :rofl:

onda Sagem MC959, stajao sam na preklopu koji je mogao da se obrće na sve strane.... domet mu bio nikakav, večito sam bila nedostupna :lol:

onda Philips Azalis 268, ko podmornica je izgledao :rofl:

pa onda moj nikad prežaljeni Siemens M55, narandžasti, skroz JA .... završio u WC šolji :rofl:

posle njega stigao Samsung Z100, baš sam ga izarcala, na kraju mi je jezivo dosadio, pa sam ga poklonila babi :lol:

e, onda sam se prešaltovala na Nokie, i poslednje 3 godine sam bila na Nokii 6021 koja je najbolji tlf koji sam ikad imala ali se skroz ofucala i izgrebala, pa sam od skora ponosni vlasnik nove Nokie (izgleda da sam konačno odabrala proizvodjača :lol:) - 7210 SuperNova :clap:

a od službenih sam imala Nokiu 2610 - onu što ima ekran ko masku za varioce - ništa se ne vidi na njemu :rofl: pa sad Sony Ericsson K310i i baš sam zadovoljna :clap:

al sam se ja izmenjala telefona :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

nokia 6060 - vec cetvrtu ili petu godinu
takve vise i ne proizvode

muz oce da mi uvali nesto novo, a ja ovu NE DAM
izgleda kao ratni vojni invalid, al je volim onoliko
i emotivno sam vezana za nju

a nisam uopste lik koji se fura na nove modele, meni je dovoljno da baterija drzi dugo, da ima dobar signal i da mi sluzi za dve osnovne funkcije _ da telefoniram i saljem poruke - ende :)
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

emge

Quote from: AnaK on May 11, 2009, 11:32:15 PM
Šta je uradio s njim, bi li ga prodao? :lol:

Radi još uvijek, dao ga je prijatelju da nešto testira sa njim :D

Inače, našla sam ti ovdje:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/135/Nokia/6310i

Cijena sitnica :rofl:

AnaK

Šteta što je ustupljen za testiranje :(

Cena sitnica, znam  :'( Kad bi postojala neka garancija da će duže raditi, ali...

A ovo je super :lol:

QuotePodržane tehnologije : SMS
Janko 23.7.2002.

stacka

Ja sam do sada imala tri (od 2000-te).
Prvi je bio Boschov, ne secam se tacno oznake, uspela sam da pronadjem slican model, moj je bio srebrni i bila sam potpuno zaljubljena u njega

Onda sam imala Nokiju 5510, njega sam volela jos vise i imala ga najduze. Promenjen je tek prosle godine jer je ekran bio skroz izguljen

Sta je on sve preziveo, ne mozete ni da zamislite :turpija:
Sada imam Nokiju 7373 i bas kao AnaK, pala sam na njega zbog izgleda :-[

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.