Kako su vam roditelji reagovali?

Started by Unabebili, May 02, 2011, 09:29:29 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

Quote from: Deda on May 03, 2011, 07:25:06 AM
A Fininu bih bas zelela da cujem :zlocka:
možeš je čuti, ali bukvalno  ;) 

veki

sem sto je naprasno postao dobar sad, ni za koga nije imao nijednu rec hvale, groznu ulogu je imao moj brat, te kad malo popusti ovaj sedne pa mu napuni glavu, ako ga pitate, sracunace vam kako od februara do maja ima 9 meseci te kako bih rekla sve je bilo zabranjeno, a ono sto je negde i znao gledao je zatvorenih ociju :(
i za sve je bio u pravu.

Vockica

Moji su bili skroz ok, sve sam mogla.Nikad nisam pravila gluposti i uvek je bilo "samo se javi gde si".
Kada je mm dolazio iz Kg-a spavao je kod nas i to na poziv mog tate. I to u mojoj sobi :). Ma totalna opustencija.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Jao to da ne dao Bog spavam kod dečka ili on kod mene  :nokti2:, o tome sam samo mogla da sanjam. Čisti SF.
Prvi momak koji je prenoćio kod mene bio je mm, ali tad sam imala svoj stan, tako da je to bila neka druga priča. Mada mama ni tad nije bila oduševljena, sećam se da mi je rekla za mm mamu - šta li će ta žena sada da pomisli, da su svi tvoji momci tako spavali kod tebe.  :lol: Inače mm obožavaju od prvog dana.
Što se momaka pre njega tiče stvarno su bili OK... nisu me nešto mnogo sputavali, a ni ispitivali. Imali su zamerke na neke moje izbore :wacko: ali sada, kad i ja imam ćerke, vidim da su to neki izbori i situacije koje ni ja kao roditelj ne bih odobrila. Tako da, sve je bilo realno i u granicama normale.
I naravno uvek je bilo da moraju da znaju gde sam i s kim sam i da se javljam u redovnim intervalima ali meni je to bilo OK, nije me smaralo to raportiranje pa sam i poštovala.

Nije im bio bitan materijalni status momka, čak su se uvek krstili komentarima moje tetke koja je svog zeta mrzela strasno i nikad mojoj sestri nije oprostila što se udala za momka koji em nije bio lep, em nije bio iz BG, em nije bio situiran.  :hm: To što je držao kao malo vode na dlanu joj nije bilo mnogo bitno. :hm:

Deda

A tetovaze Lani :zlocka: ?
Vidis da se i ja secam  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Aj dobro, od drugog dana ga obožavaju.  :rofl:
:kiss1:

Glitter

jao dedo  :rofl: deder i meni osvezi secanje ja se ne secam mnogo toga a ti si pravi eksterni HD  :lol:

Gost51

Quote from: Glitter on May 03, 2011, 08:11:33 PM
jao dedo  :rofl: deder i meni osvezi secanje ja se ne secam mnogo toga a ti si pravi eksterni HD  :lol:
:rofl:

Deda

:lol: :lol: :lol:
Necu ja, nek ona kaze za njenog tetoviranog decka  :lol:

Lani

Pa bila je privremena tetovaža kad su ga moji videli prvi put.  :-\
Zabrinuli se ljudi, nisam do tada trzala na zmaj tetovaže.  :lol:

kalimero

moji kao roditelji Lani.....ni da neko ovde spava niti ja kod nekog.....
a mislim da su samo 1 gotivili i to onog prvog :lol: svima ostalima su nasli mane, sad kad pogledam, sa distance, i ja bih isto tako :lol:
mama je gotivila bm, cale ne uopste (to je trebalo nesto da mi kaze :wall:)
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

MissL

Mom prvom decku koji se usudio da okrene nas kucni broj, moj otac je rekao: "Ovde ne zivi nikakva Marija" :blink: :lol:
Dalje se moze naslutiti, mada bi sad ovog poslednjeg rado zamenili sa nekim koga su 'oterali' :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Saska

Quote from: MissL on May 04, 2011, 11:45:26 AM
Mom prvom decku koji se usudio da okrene nas kucni broj, moj otac je rekao: "Ovde ne zivi nikakva Marija" :blink: :lol:
Dalje se moze naslutiti, mada bi sad ovog poslednjeg rado zamenili sa nekim koga su 'oterali' :lol:
:lol: sad me podseti na one filmove sa Gidrom i onim drugim ,  o Bobi i Mariji  :rofl:

Deda

Moja majka je uvek pricala"Nista ne trazim, samo ako moze da bude visok  :lol: "
A za pretposlednjeg(poslednjeg kog je upoznala ) je kazala  "Jao sto je leeep, kao Zeljko Sasic (da se razumemo nije ni malo licio na njega , dobro da nije rekla ko Slobodan Milosevic , imala je obicaj  :rofl: )
A sto se tice mog oca , nikad necu da zaboravim scenu kad on i ja rucamo, a ja posle nekog milionitog zeza placem , tata mi kaze-:"Znas Ivana, ja ga vise onako ne volim " a meni suze kaplju u supu i kazem mu :"A ja ga i dalje volim " . Stvarno nije lako kad imas cerku kretena  :fool:

cici

Quote from: MissL on May 04, 2011, 11:45:26 AM
To je redovno radila moja baba :rofl: