Main Menu

Cupkalica za depilaciju

Started by vrana, August 28, 2011, 05:29:34 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Mene bi bilo strah da ne zakačim onim čudima kožu, tu je baš tanka i neravna... idealno da se zapetlja u one nožiće. :nokti2:

cici

Jezivo boli, ali jezivo.Jednom sam voskom i nikad vise.Suze su mi posle, drugi pazuh nisam ni mogla.

Zumbulica

Jeste da boooliiii  :crycry: ali taman su mi dlake bile odgovarajuce duzine, a i nisu mi nesto jake  .... u svakom slucaju necu ponavljati, potpuno je nesuvislo trpeti toliku bol  :crycry:
Zanela sam se  :rofl: pocela sam od nogu na kojima jedva da imam ponesto dlacica, pa presla ispod pazuha  :girl_haha:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

vrana

Quote from: cici on September 06, 2011, 02:29:43 PM
Jezivo boli, ali jezivo.Jednom sam voskom i nikad vise.Suze su mi posle, drugi pazuh nisam ni mogla.

Ja uvek voskom depiliram pazuh, nista me ne boli.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Margarita

cici

Quote from: vrana on September 06, 2011, 03:10:58 PM
Ja uvek voskom depiliram pazuh, nista me ne boli.
:blink: Meni su suze posle.

vrana

Nemam pojma, ja ni ne osetim.
Ali, iskreno, mozda je i do tanjusnosti mojih dlaka, ja i kad se obrijem ispod pazuha, mirna sam posle 7 do 10 dana. a povrsina za depilaciju mi je velicine nokta na palcu. tako da verujem da to utice i na (bez)bolnost procesa  :think:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

to onda nije pazuh nego povrsina koze velicine nokta sa nekakvim paperjem :burko: ja toliko skidam sa stomaka i stvarno ne boli  :lol:

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

dmi

ja ispod pazuha moram da se brijem svaki dan i cak i kad izbrijem vide mi se dlake kroz kozu
uzas jedan kako su jake

spremam se na laser cim skupim malo para
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Quote from: dmi on September 07, 2011, 06:12:22 AM
ja ispod pazuha moram da se brijem svaki dan i cak i kad izbrijem vide mi se dlake kroz kozu
uzas jedan kako su jake

spremam se na laser cim skupim malo para

E kud ne pomenusmo ranije. Mogla si letos 2 tretmana da odradiš, da ih desetkuješ :( Za 50-100e.
Janko 23.7.2002.