Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

anelore

Savine nove za trening, morali smo hitno da intervenisemo jer su stare pocele da pucaju
. Broj 41.

Deda

wow, bas si lepe , je l su to neke specijalne kosarkaske , ja se razumem samo u kopacke  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

anelore

:lol:
Jesu, ove su  Under Armour (ove godine Partizan ima ugovor sa njima za opremu), mnogo je srecan.  :love32:
I ja sam srecna sto smo ih nasli u Djaku uz popust od 20%, te su me kostale samo 7500. Sledece ce, zbog 100% prelaska u muske brojeve, vec ulaziti u kategoriju od 10000 navise.

Deda

Znam, ovo je hit marka sada  :lol: , Neda me je informisala , kupila je neke helanke.

linga

Dedo Under armour imas na Sportsdirectu, ne sekiraj se  :rofl:

Deda

Quote from: linga on March 15, 2018, 09:41:08 AM
Dedo Under armour imas na Sportsdirectu, ne sekiraj se  :rofl:
Pa da , vec je Hajni kacila neke patike za Anci, gledale smo , super su.

anelore

Ja otrcah da pogledam, nema njihovih kosarkaskih patika na Sports directu, malo sam nezadovoljna jer nemam opciju da mu narucim jos neke, malo sam zadovoljna jer ne ispadoh neobavestena  :rofl: :lol:

linga

Quote from: anelore on March 15, 2018, 09:55:43 AM
Ja otrcah da pogledam, nema njihovih kosarkaskih patika na Sports directu, malo sam nezadovoljna jer nemam opciju da mu narucim jos neke, malo sam zadovoljna jer ne ispadoh neobavestena  :rofl: :lol:

Mislila sam na majice, obicne patike i tako to, izvini sto nisam bila precizna :)

anelore

:kiss1: Ma sta ti je, ja sam i otisla da pogledam ima li ih, posto znam da mama Savinog druga preko njih narucuje kopacke i patike za sina, cisto da znam da li mi je to opcija ili ne.
Nama je inace prilican problem to sto on trenutno nosi broj koji je kod nekih proizvodjaca 40 a kod nekih 41, definitivno mu je noga premala za 42, sto je najmanji broj koji kod nas vecina sportskih radnji ima u muskim velicinama, pa svaku patiku svakog proizvodjaca mora da proba, idealno u oba broja, da bismo bili sigurni da moze da ih nosi a da mu ne kloparaju.

Lani

Quote from: anelore on March 15, 2018, 09:55:43 AM

Imaš UA prodavnicu u Ušću.

stacka

Ja vec dva dana pokusavam da narucim neke patike Aleksi preko Sportsdirecta i ne prolazi mi narudzbina do kraja. Iz tehnicke podrske me oduvase, poslali neki template, uopste se nisu udubili u problematiku a sve sam im detaljno objasnila, bas su neozbiljni :ljut:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

Quote from: stacka on March 15, 2018, 10:55:10 AM
Ja vec dva dana pokusavam da narucim neke patike Aleksi preko Sportsdirecta i ne prolazi mi narudzbina do kraja. Iz tehnicke podrske me oduvase, poslali neki template, uopste se nisu udubili u problematiku a sve sam im detaljno objasnila, bas su neozbiljni :ljut:
Naruci preko onog mog lika  :lol:

Lani

Quote from: stacka on March 15, 2018, 10:55:10 AM

A što, šta ti je navedeno kao razlog?

stacka

Dedo, preko njega sam narucila patike za Masu, ovo sam sinoc videla slucajno pa sam htela da odradim sama.

Lani, ovi iz tehnicke podrske nisu nista naveli kao razlog. Rekli mi da obrisem cookies i da kontaktiram paypal ako cookies ne prodje :crazy: a pri tom sam probala sa dva razlicita kompa :hm: :wall:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Vila

Dušan je juče dobio nove zimske cipeke/patike, htela i ja iste, ali nisu imali broj za mene  :girl_haha:
https://www.sportvision.rs/cipele/69707216-nike-manoa-gs
Bile su u Nike outletu na Banjici malo više od 7000, sjajne su, udobne, lepe, impregnirane.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina