Main Menu

Migrena, glavobolje

Started by cici, September 12, 2011, 10:15:19 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Jedva čekam. Jesi li ti uočila neku zakonitost do sada, na osnovu dnevnika?
Janko 23.7.2002.

vrana

nikakvu
mada sam ja od pocetka skepticna u pogledu njene hipoteze da su u pitanju migrenozne glavobolje koje su samo promenile nacin ispoljavanja nakon trudnoce. ona kaze da je dovoljno sto je postojalo samo nekoliko tipicnih napada, i da iove sadasnje glavobolje imaju neke karakteristike migrenoznih, s tim da ims e smanjio intenzitet a povecala frekvencija (zbog velike upotrebe analgetika)

dnevnik, izmedju ostalog, treba i na to pitanje da da odgovor
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Vila

meni je od navedenih histaminskih razloga jedino aktivan alkohol, na njega reagujem strašno
a inače reagujem na vremenske promene, one me razvale
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

vrana

pa moguce je da na alkohol reagujes zato sto dehidriras. uz alkohol moras mnogo vode da pijes da te ne bi glava bolela.

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Vila

Ja pijem baš puno vode, uvek
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

margo

Meni gutljaj bilo kog alkohola izazove glavobolju, tako da nema reci o tome ni da probam, a ne da se napijem. Cokolada i slatko nekad da, a nekad mi ne bude nista. Takodje, moze da me zaboli i od ljute i jako zacinjene hrane, npr. od neke indijske me zabolela u trenutku dok sam jela.
Mina 25.07.2003.

AnaK

Janko 23.7.2002.

AnaK

Cici, Vilo, gde ste išle, u koju kliniku za migrene? Kolegina žena se baš pati, rado bi probala vašim stopama  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

AnaK

Neka posebna dr, ili neka služba?
Janko 23.7.2002.

Pepi

Anak, ima i onaj centar za migrene na Zvezdari.

cici

Na neurologiji, dr Jasna Zidverc Trajkovic. Ja sam isla kod nje.

AnaK

Hvala  :kiss1: Nađoh da i KC ima Centar za glavobolje, prosledih obe lokacije.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

Pa to je to, trebali su da se sele zato neka obavezno bita da li su jos uvek u dr Subotica..

AnaK

Janko 23.7.2002.