Main Menu

Prevodilice i honorarni poslici

Started by prevodilica, October 24, 2011, 04:31:53 PM

Previous topic - Next topic

Summer

Da li neko ima ideju kako se kod nas zove cvet Somerset Meadow?

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Vila

Ja ne bih rekla da je to jedan cvet, već da je u pitanju livada u Somersetu, da tu ima mirisa višemvrsta cveća
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

prevodilica

ne znam tačno, možda bi poljsko cveće bilo najpribližnije ako ne postoji direktan par :think:

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Elanor

i ja bih rekla da je vila u pravu.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Summer

hvala  :bighug:

nego mi to poljsko cvece glavno u jos jednoj kolekciji, pa htedoh kao da napravim razliku  :crazy:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Vila

Pa šta ćeš kad ti firma voli poljsko cveće iz različitih krajeva Engleske :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

prevodilica

Quote from: Vila on June 21, 2013, 02:46:03 PM
Pa šta ćeš kad ti firma voli poljsko cveće iz različitih krajeva Engleske :girl_haha:

egzekli :lol: nijesi ih ti pravila :rofl:

BiljanaL

Ej, da li neko zna nesto o pisanju tekstova za web sajtove? Pocela sam da se obucavam za pravljenje sajtova pa sam nesto malo citala o pisanju tekstova za sajtove, da nije bas tako jednostavno i da postoje neka pravila kako se to radi. Mozda je i to neki honorarni poslic, zar ne? Volim da pisem pa mi to zvuci bas kao dobra ideja. Ako je uopste to neki posao... Zato vas i pitam ako neko nesto zna malo vise o toj temi kako se pisu sadrzaji za sajtove.
Valjda ce me neko razumeti sta mislim... :)

Milena Radovanovic

Quote from: BiljanaL on June 22, 2013, 11:12:19 AM
Ej, da li neko zna nesto o pisanju tekstova za web sajtove? Pocela sam da se obucavam za pravljenje sajtova pa sam nesto malo citala o pisanju tekstova za sajtove, da nije bas tako jednostavno i da postoje neka pravila kako se to radi. Mozda je i to neki honorarni poslic, zar ne? Volim da pisem pa mi to zvuci bas kao dobra ideja. Ako je uopste to neki posao... Zato vas i pitam ako neko nesto zna malo vise o toj temi kako se pisu sadrzaji za sajtove.
Valjda ce me neko razumeti sta mislim... :)

Pozdrav prvo. Evo upravo sam procitala ovo tvoje pitanje i moram ti reci da je to jako zanimljiva tema i jako dobar poslic u buducnosti. Jer ljudi ne znaju puno o tome da tekstovi za sajtove nisu obicni i da se trebaju pisati na odredjene nacine jer je vazno da se dobro pozicioniraju u pretrazi na recimo Google. To je duga prica ali ako te zanima pisanje tekstova evo ti jedan zanimljiv sajt koji mozes da pogledas, mozda ti nesto pomogne. Na nasem je jeziku http://www.pisanjezaweb.com/ a ako dobro znas engleski, kucaj u pretragu web content writing ili copywriting pa ce ti izaci dosta sajtova sa tomo temom. To je inace jako aktuelno u svetu pa se dobro obavesti ako zelis to da radis. Nadam se da sam ti pomogla.
Pozz :)

BiljanaL

Ej, hvala za ovu informaciju, bas cu pogledati! Vidim da se ti razumes u to pa cu mozda ponovo da te gnjavim ovde na forumu, ako nije problem... :D

Milena Radovanovic

Quote from: BiljanaL on June 22, 2013, 11:23:34 AM
Ej, hvala za ovu informaciju, bas cu pogledati! Vidim da se ti razumes u to pa cu mozda ponovo da te gnjavim ovde na forumu, ako nije problem... :D

he, he, slobodno, nije problem, ako mogu da pomognem, zasto da ne :D

Masha

Pliz jako mi hitno, pomagajte da mi prevedete ovo  :crazy: :crazy:

i ova recenica mi je potrebna malo preradjena da ima isto znacenje ali da bude efektnija, kraca...

Vila

Izvini draga, tek sad dođoh na mansardu
You kind approach made us feel very comfortable in

We believe that the time we have spent together will benefit to our future successful cooperation
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina