Main Menu

Politika i oko nje

Started by linga, December 06, 2011, 09:40:26 AM

Previous topic - Next topic

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Zumbulica

Ja jos ne mogu da dodjem sebi  :( :wall:
Uhhhh .....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Jadan on i jadni svi mi, šta drugo i da kažem.  :(

Pepi

Da potpišem Lani.
Jutros gledala Rasima u nekoj emisiji, čovek je toliko potresen, nisam imala snage da odgledam do kraja...

Praslin

A nije bio potresen kad su vodili kampanju protiv Ivanovića mesecima na svim medijima. Đubre lažljivo, ljigavo, smrdljivo :puke:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

linga

Quote from: Praslin on January 17, 2018, 09:52:04 AM
A nije bio potresen kad su vodili kampanju protiv Ivanovića mesecima na svim medijima. Đubre lažljivo, ljigavo, smrdljivo :puke:

Slažem se, ne verujem ja suzama govnara jednog :..

stacka

Pa mozda je bio potresen jer je skapirao da i njemu slicno moze da se desi ako krene da talasa.

Ja od juce ne znam sta bih rekla i napisala... tuzno, pretuzno, jadan covek.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

anelore

Ja sam procitala jutros na Pescaniku procitala jednu zanimljivu analizu Rasimove reakcije - iskreno, kad sam videla samo suze, prvo sam pomislila sto i Praslin.
Analiza je ova http://pescanik.net/ministarske-suze/

Zumbulica

Iskreno, o Ljajicu ne znam sta bih rekla  :crazy: nemoguce da nije znao ali je moguce da je bio "nemocan" ...
Od svih ostalih mi se ozbiljno  :sick: papagaji, prodane duse  >:(
Ma kakve devedesete, ovo je srednji vek sa kabadahijama  :wall:

Zumbulica

Quote from: anelore on January 17, 2018, 11:39:14 AM
Ja sam procitala jutros na Pescaniku procitala jednu zanimljivu analizu Rasimove reakcije - iskreno, kad sam videla samo suze, prvo sam pomislila sto i Praslin.
Da  :)

Praslin

Quote from: anelore on January 17, 2018, 11:39:14 AM
Da, sad sam i ja ovo pročitala.

Moguće je da nije verovao da će baš do ovoga doći i da je zaista bio potresen.
Ako ništa drugo, ovo ubistvo je sada već nedvosmisleni znak da ovi ne prezaju ni od čega. Znali smo to i ranije, ali nije bilo toliko očigledno. Sada su konačno sve barijere i sve maske pale.

Bojim se da je ovo samo prvo, ali ne i jedino ubistvo koje će se dogoditi u narednom periodu.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Zumbulica

Quote from: Praslin on January 17, 2018, 11:44:46 AM
Da, sad sam i ja ovo pročitala.

Moguće je da nije verovao da će baš do ovoga doći i da je zaista bio potresen.
Ako ništa drugo, ovo ubistvo je sada već nedvosmisleni znak da ovi ne prezaju ni od čega. Znali smo to i ranije, ali nije bilo toliko očigledno. Sada su konačno sve barijere i sve maske pale.

Bojim se da je ovo samo prvo, ali ne i jedino ubistvo koje će se dogoditi u narednom periodu.
Mene potresa sto je zapravo vrlo ocigledno odavno, i nije da se ne zna i da se ne prica i da se nije pricalo. Bas ta ociglednost me potresa  :(

Praslin

Jeste nama očigledno, ali izgleda da mnogo ljudi i dalje nosi ružičaste naočare i želi da veruje da se neke stari ne događaju, da se događaju drugim ljudima i tako to.

Istina je da je Srbija uveliko mafijaška država, te da je mafija zaposela sve državne aparate. Najbolje čemu čovek može da se nada u takvom sistemu je da ostane apsolutno neprimećen od pomenutih aparata.

Neugodno se osećam kad pričam o ovome, jer sam ja zbrisala. Ipak, iskreno mislim da je tako i mislila bih da je tako čak i da živim dole.

disco2000

Pa, da, biti ispod radara i nadati se da neće da zakucaju na vrata... :wall:

Praslin

Sa TW, Ivan Živkov:
"Likvidacije su se vratile u srpsku politiku, a to je najpouzdaniji indikator da nam demokratija više nije ni fasadna."

eto, to sam htela da kažem, a nisam umela ovako