Main Menu

Dileme neiskusne mame :)

Started by Pepi, December 14, 2011, 10:01:28 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ja ništa od toga nisam davala pre 9. meseca života, koliko se sećam.

anelore

Ja sam u oba slucaja prvo uvodila meso pa mlecne proizvode.

Finalina

kiselo mleko su krenuli sa pola godine, mozda malo kasnije, pa tek onda jogurt, a pavlaku posle navrsenih godinu dana

emge

Ja sam jogurt sa punih 8 mjeseci.

stacka

Koliko se ja secam za jagode prica je da se ne daju prve sezone kad je dete rodjeno. Posto je Masa rodjena u junu prosle godine joj nismo davali ali zato ih sad tamani sve u sesnaes' :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Ja se ne secam :rofl:

A jagode jos nismo kupovali  :-[

vrana

po unicefu kolko ja znam, svi fermentisani mlecni proizvodi mogu sa sedam meseci.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Finalina

ma sta te briga :lol: pa vi ionako skoro pa nista ne jedete  :rofl:

vrana

sad sam proverila, izgleda da je ipak sa osam punih meseci uvodjenje mlecnih proizvoda
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Pa da, znam da nisam žurila s tim... A meso tj. piletina polako, čim se uvede prvo povrće, ako lepo prihvati, počneš polako i meso da ubacuješ. Prvo piletinu pa teletinu, pa jagnjetinu...

vrana

Quote from: Lani on May 16, 2012, 03:47:36 PM
Pa da, znam da nisam žurila s tim... A meso tj. piletina polako, čim se uvede prvo povrće, ako lepo prihvati, počneš polako i meso da ubacuješ. Prvo piletinu pa teletinu, pa jagnjetinu...

ali prvo supu od mesa, pa tek onda meso
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Ja sam mojima sve to zajedno miksala, znači povrće (s mesom ili bez) i supicu u kojoj se to kuvalo izmiksam s tim.
Ti misliš baš ono da im se da samo supica u kojoj se kuvalo meso, odvojeno npr. od povrćne kašice?  :think:

rafa

I ja sam sve ovako isto kao Lani.

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

martina

kod nas nista mlijecno doktorica nije davala do godinu dana
mada sam ja davala jogurt ranije

mislim da je mlijeko problem manje zbog alergija - alergija je na laktozu, pa onda ne moze ni formula, a vise zbog varenja - tesko je za stomak

tako da zato mislim da je jgurt ok, to nije problematicno za varenje
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost