Main Menu

Tenis 2012

Started by Lani, January 15, 2012, 08:48:47 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

Quote from: Dawn on July 10, 2012, 01:41:23 PM
Zato što se ne busa u grudi, ne simulira snošaj kad pobedi... hladan švapski profesionalac. Fuj.
:rofl:

Lani

Zato što se ne busa u grudi, ne simulira snošaj kad pobedi... hladan švapski profesionalac. Fuj.

Ne, on samo preti prstićem. ;D Pravi Đentlmen.  :lol:

rafa

E pa Zorka nisi u pravu, bar sto se mene tice, nit je ironija na mestu.  :)
Uopste mi ne smeta sto je hladni profesionalac, nego sto je pun sebe preko svake mere, stuck up, sto potcenjuje sve druge, prica lose o drugima i jos mnogo toga.

I Edberg, Lendl ili Kris Evert kod zena su imali izgled hladnih profesionalaca ali su bili simpa i gospoda.

RF jednostavno meni to nije, niti ce ikad da bude. Valjda se sa tim rodis.  :innocent:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

A da potpisem Lani sto se tice lokal patriotizma, uopste ne padam u nesvest na Djokovica.
Naravno da ga volim jer je nas i da uvek navijam za njega i nerviram se kad gubi, ali nisam slepa u obozavanju Novaka idola.  :rofl: :rofl:

Mozda bih rafu vise obozavala od Noleta da je nas.  :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

Lani

Da, sa šlifom se definitivno rodiš, slažem se rafice.  :)

Isto za lokal patriotizam sve potpisujem... od naših tenisera najviše volim Janka, za Novaka sad moram da navijam nekako po automatizmu  :lol:, em je prvi (bio  :crazy: ali biće valjda opet), em brani tolike silne poene ove godine.  :girl_haha:

rafa

I ne znam sta sad treba da se pravdamo sto hejtujemo R.Federera.  :D

Mi ga hejtujemo do koske, vi ga volite, svako svoje isprica i aj zdravo.  :turpija:
10.12.2002.
19.05.2005.

Dawn

Quote from: rafa on July 10, 2012, 01:58:26 PM
E pa Zorka nisi u pravu, bar sto se mene tice, nit je ironija na mestu.  :)
Uopste mi ne smeta sto je hladni profesionalac, nego sto je pun sebe preko svake mere, stuck up, sto potcenjuje sve druge, prica lose o drugima i jos mnogo toga.

I Edberg, Lendl ili Kris Evert kod zena su imali izgled hladnih profesionalaca ali su bili simpa i gospoda.

RF jednostavno meni to nije, niti ce ikad da bude. Valjda se sa tim rodis.  :innocent:

Simpa ili ne, ovakav ili onakav, tema se pretvorila u blaćenje lika i dela dotičnog i familije mu.

maripoza

ne simulira snošaj kad pobedi...

:rofl:

A kad teniserke simuliraju vristanjem, opet ne valja. :burko:   :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

rafa

Ja stvarno ne razumem ovo lupanje packi zato sto se na poslednje 3.5 strane teme 'blati lik i delo Rodzera Federera i familije mu'.

Mozda nisam dobro informisana, koliko znam blize i dalje familije mu na ovom forumu nema, kao ni bliskih prijatelja, u kom slucaju bi verujem svi bili uvidjavni. Ako sam u krivu, molim da me informisete kako bih uputila izvinjenje kome treba.
10.12.2002.
19.05.2005.

Dawn

Dižem ruke. Čitamo se na drugim temama.

Finalina

tenis je vec dugo u preteranoj fazi, po mnogim elementima, a posebno kod nas (u zemlji) razvija tu preteranost

Lani

Ma koju bre preteranost???
Fina, nemoj da se ljutiš, godinama već postoji ova tema, kako samo nisi našla za shodno ranije da se oglasiš nego baš sad. :hm:

stacka

Sve se plasim da Svajacarci na svojim foruma ne komentarisu (i gore) o Novaku. No dobro, uvek su Srbi najgori od sve dece :innocent:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Finalina

pa godinama je i pratim (samo povrsno) , lani, ali nisam previse bila aktivna jer nije mi nesto inspirativna posto ja nisam takav navijac i nisam mnogo zabavna za razliku od vas, ozbiljno... i nemoj nesto pogresno da pomisljas, plizz, slucajnost je htela da u zatisju caskanja na forumu i vimbldonskog polufinala i ja nesto napisem.... stvarno ne bi trebalo na noz bas samo moje postiranje, jbg, osim ako su neke predrasude u pitanju, a ja bih volela da ih (vise) nema ...

edit:
Quote from: Lani on July 10, 2012, 05:02:55 PM
Ma koju bre preteranost???
Fina, nemoj da se ljutiš, godinama već postoji ova tema, kako samo nisi našla za shodno ranije da se oglasiš nego baš sad. :hm:
ma ne ljutim se, stvarno, ali iznenadila si me i cini mi se potvrdila tu preteranost koju pomenuh, a koja je prilicno obuzela mnoge obozavaoce sportskih takmicenja i konkretno tenisa .... nekako kao, ali samo "kao", kod fudbala medju navijacima ....

Xe

Pa navijanje je takvo - preterano.
Ne znam sto da se siri dalje od ovoga.
Da znate kako Noleta castim kad gubi, pa nista  :rofl:
I Ani sam kacila one smajlije za kedija kad se zabavljala s onim golferom  :girl_haha:
Mislim, nije bas da ce porodica Federer izgubiti san zbog toga sto nisam njihov ljubitelj - ali nisam ni mrzitelj, samo mi zao sto se talenat i licnost ne poklapaju u meri u kojoj bih ja volela. I to je sve.
Najmanje sto bih volela jeste da se zbog tamo nekih tenisera posvadjam s nekim s kim se druzim, to mi je stvarno nezrelo.
Tako da  :ch:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL