Main Menu

Afera: Bus plus

Started by AnaK, January 31, 2012, 03:33:39 PM

Previous topic - Next topic

Saska

Quote from: emge on March 09, 2012, 01:52:22 PM
Piše da može jednom karticom da se plate dvije vožnje - za dvoje odjednom, ali ja ne vidjeh kako to da se postigne na onom aparatu.
Quote from: stacka on March 09, 2012, 02:01:28 PM
Prineses jednom, on ti ponisti, pa prineses drugi put pa ti ponisti drugi put. Dva puta sam videla do sada ljude da tako rade.
Ne bi trebalo da moze da radi to dva puta za redom, sta ako slucajno to uradis.
ja sam placala grupnu kartu, ali (ta dva puta sto sam se vozila, ne znam da li je pravilo) je aparat sa tom mogucnoscu bio napred, kod vozaca. Pritisnes na "grupnu kartu" , pa na koliko hoces karata i skine ti toliko para.

stacka

Kako slucajno? Pa, uvek prodje nekoliko sekundi dok on ne ocita kartu, meni nikada nije iscitalo istog sekunda kada sam prinela.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Quote from: stacka on March 09, 2012, 02:01:28 PM
Prineses jednom, on ti ponisti, pa prineses drugi put pa ti ponisti drugi put. Dva puta sam videla do sada ljude da tako rade.
Neee :think: ne moze tako... jer to znaci da bi mogao da mi skida kesh sa kartice non-stop, s obzirom da moze da se prinese i recimo, novcanik :rofl: drugi put kad prineses pise da je skinuto.
Fora je da se prvo pritisne dugme "Grupna karta", tako nekako pise, pa onda broj putnika i onda prineses karticu da skine kesh... :think:

disco2000

Quote from: Saska on March 09, 2012, 02:50:33 PM
Ne bi trebalo da moze da radi to dva puta za redom, sta ako slucajno to uradis.
ja sam placala grupnu kartu, ali (ta dva puta sto sam se vozila, ne znam da li je pravilo) je aparat sa tom mogucnoscu bio napred, kod vozaca. Pritisnes na "grupnu kartu" , pa na koliko hoces karata i skine ti toliko para.
E, ovako :rofl:

stacka

Ja nisam videla da igde pise ta grupna karta a ovome sam dva puta prisustvovala. Doduse, nisam se udubljivala da li su zaista i uspeli da poniste na taj nacin ili ne, meni je i dalje dovoljno frustrirajuce sto moram svaki put da validiram mesecnu :shout:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

Quote from: stacka on March 09, 2012, 02:55:00 PM
Ja nisam videla da igde pise ta grupna karta a ovome sam dva puta prisustvovala. Doduse, nisam se udubljivala da li su zaista i uspeli da poniste na taj nacin ili ne, meni je i dalje dovoljno frustrirajuce sto moram svaki put da validiram mesecnu :shout:
i ja sam to probala, pa mi aparat rek'o da ne moze :lol:

martina

aj, majko moja, koja konfuzija

ja vas citam i skroz sam se sjb, jel ima neka skola da se zavrsi za gsb karte?
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

disco2000

emge

Znači, samo prvi aparat kod vozača ima opciju grupna karta?
Ja sam gledala na onom na nekim pozadi vratima i nisam našla, a shvatila sam da treba da odaberem negdje da hoću dvije karte.

disco2000

Da, samo aparat kod vozaca ima.... valjda, hahahaha

Saska

To je bio moj zaključak, posle 2 voznje :lol:

Elanor

:wall:
srecom cu naleto imati kola, ako uopste dodjem :girl_sigh:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

cici

E nisam ni ja znala, nisam uspela za sebe i Sofiju da ponistim, kako se to sad kaze :lol: mada nisam usla na vrata kod vozaca, bilo mi logicno da moze na bilo kom.

AnaK

Obratila sam sad pažnju, stvarno ima grupna karta kod vozača :lol:

A martinin komentar treba na neku diskusiju na njihovom sajtu, ako to postoji :lol: Možda nije za školu, ali neki tromesečni kurs, opušteno  :rofl:
Janko 23.7.2002.