Main Menu

Afera: Bus plus

Started by AnaK, January 31, 2012, 03:33:39 PM

Previous topic - Next topic

vojka

Quote from: Praslin on November 04, 2014, 03:41:24 PM
KOliko se sećam, može dva puta ako je nepersonalizovana, ja sam tako kucala.
u istom busu, samo ako pre toga na automatu odabwres opciju grupna karta
Probala ja razne kombinacije, ujutro kad se vozam sa kolwginicama na posao  :rofl: :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Praslin

Stvarno? Ja sam tripovala da sam nekad ranije mogla da kucam dve odjednom i bez tog biranja...  :think:
Ko zna, možda se onda mm švercovao tom prilikom, a ja sam bila ubeđena da smo otkucali dve karte  :lol:
Nisam se odavno vozila busom u BG, obično odem autom  :-[

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

AnaK

Švercuješ muža :baba: :lol:
Ne može više od jednom bez izbora grupne karte. To je mera zaštite da se ne naplati više vožnji pukim dužim prislanjanjem uz validator.
Janko 23.7.2002.

Praslin

iju, žmu mi se švercovao... gotovi smo  :nokti2:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

kalimero

Praslin, moglo je u pocetku, dok nisu imali opciju grupne karte......  :kiss1:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

kartica je bila ona sa trafike najobicnija i ona je tipa imala tri karte, jednu otkucala, drugu joj ova otkucala i izasla iz busa proverila na trafici i rekli joj da joj je ostala jos jedna karta

ja nemam blagu ideju kako im sistem funkcionise ali realno ako bi otkucao jednu kartu, pa posle pet minuta izabrao npr grupnu kartu pa otkucao opet jel bi to radilo? ili kako se resetuje sistem kada se dodje do pocetke/krajnje stanice
uopste mi je nepoznat sistem i koje su mu rupe i mane :think:

Praslin

Nama je dva puta reklo :piiip: i mi smo to protumacili kao dve otkucane karte. Moguce je da im je isti zvuk i za naplacenu kartu i za gresku.

AnaK

Nije to nikada radilo, od početka su grupne karte, na prednjim vratima.
Svakako, mislim da je u priči glitt mame neki nesporazum u pitanju.

Što se tiče obaveznog validiranja personalizovanih karata, meni još nijedan kontrolor nije skrenuo pažnju da treba :pljucka: Ne upražnjavam, uopšte, samo jednom s početka meseca.
Janko 23.7.2002.

Glitter

ma ja sam joj rekla da je mozda trebalo da mi kaze to kada se desilo jer bih onda mogla da posaljem mail nekome ili necemu :rofl: i dobijem neki odgovor, bas iz ovog sto anka prica, mozda je nesporazum, a da sad ne moze ni da se proveri pa da se zna za ubuduce

Lani

Meni ovo sve kao na turskom da pišete.  :lol: Ništa sa poslednje dve strane nisma razumela.
Imam onu neku kartu koju dopunjujem povremeno na trafici i to je sve.  :think: Dotle seže moje poznavanje Bus plus sistema.

Glitter

Quote from: Lani on November 04, 2014, 05:57:48 PM
Meni ovo sve kao na turskom da pišete.  :lol: Ništa sa poslednje dve strane nisma razumela.
Imam onu neku kartu koju dopunjujem povremeno na trafici i to je sve.  :think: Dotle seže moje poznavanje Bus plus sistema.
i moje :lol:

vojka

Glitt meni je manje vazno da li joj je dva put otlucala kartu ili nije
Nego odakle joj uopste ideja da je pita kako se dovezla dotle  :ces: I da joj uzima kartu ponovo  :wall:
Njeno zaduzenje kao kontrolorke je da vidi da li je otkucana karta za tu konkretnu voznju
Sve van toga je obesnost I bezobrazluk
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

vojka

U stvari to je maltretiranje  :hm:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Glitter

Lani

Quote from: vojka on November 04, 2014, 06:34:57 PM
Glitt meni je manje vazno da li joj je dva put otlucala kartu ili nije
Nego odakle joj uopste ideja da je pita kako se dovezla dotle  :ces: I da joj uzima kartu ponovo  :wall:
Njeno zaduzenje kao kontrolorke je da vidi da li je otkucana karta za tu konkretnu voznju
Sve van toga je obesnost I bezobrazluk

Naravno. Ovo sam i zaboravila da prokomentarišem.
Da tvoju mamu ne mrzi pa da napiše neku žalbu ili šta već... sigurno može da se proveri ko je tog dana radio na kojim linijama.