Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Ma biće karata valjda makar te prve nedelje.  :lol:

stacka

Ne znam, skroz ste me istripovale, vi's sta kaze Fina, jos prvi dan da se obezbedimo :baba: :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ko prvi rezerviše/ode/zove itd. u ponedeljak neka javi ovde kakva je situacija.

disco2000

Ja ću odmah s prvim zracima Sunca :pioneer: Imam u komšiluku ispostavu Eventima.

anelore

Ja rekoh vec, poznanici (mama Savine drugarice iz vrtica) ima agenciju (Terra travel, kome treba kombi prevoz do Beca  :rofl:) i oni su prodajno mesto Eventima, pa smo se dogovorile da mi uzme 5 karata za parter A u ponedeljak  :girl_in_love:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Meni je najbliže prodajno mesto Delfi u centru Zemuna pa ću tamo.

Glitter

Quote from: anelore on April 03, 2015, 10:39:38 AM
Ja rekoh vec, poznanici (mama Savine drugarice iz vrtica) ima agenciju (Terra travel, kome treba kombi prevoz do Beca  :rofl:) i oni su prodajno mesto Eventima, pa smo se dogovorile da mi uzme 5 karata za parter A u ponedeljak  :girl_in_love:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

pa mislimd a su bas njih ovde na forumu preporucivale i una i praslin  :girl_haha:

Vila

Devojke, ja na ovo idem s vama, mm neće - idemo u žensko vrišteće zezanje :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Ma šta bre neće, pa zar mm jadan da bude jedini sa vrištalicama?  :ljut:

disco2000

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

disco2000

Quote from: senka on April 03, 2015, 03:36:11 PM
k'o ove na 1:49  :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=C6ULk2cKaQs
Kuku, šta me čeka u prvom redu :lol:

Ipak nisam ja dorasla zahtevima traženog mesta :lol:

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

stacka

QuoteImamo dobre vesti za vas! U duhu turneje ,,Let Me Entertain You", prvih 100 kupaca koji dođu do blagajne Eventima u Ušću (2. sprat) sutra (nedelja, 5. april) od 17h dobiće i pozivnicu za Afterparty posle koncerta na Ušću \o/ Prvih 300 očekuju i druga zabavna iznenađenja \o/\o/\o/
Zvanična prodaja ulaznica na svim ostalim blagajnama u Srbiji i putem sajta prodajne mreže Eventim Serbia, kreće u ponedeljak 6. aprila od 10h

Sa FB strane Robbie Williams u Beogradu
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Devojke, da li još neko vodi svoju jaču polovinu na Robija?
Ovaj moj je počeo nešto da se koprca  :lol:, čuo da se dogovaram sa jednom drugaricom sa faksa da zajedno kupujemo karte, pa sa cici, pa vi svi sa foruma idete... kaže ionako bi išao samo zbog mene a ako već idem sa drugaricama, šta će mi on...  :ljut: