Main Menu

Survivor! veceras pocinje!

Started by vrana, March 12, 2012, 01:48:46 PM

Previous topic - Next topic

Dawn

monochrome

pa ova maja lena je cerka od mie begovic :)

Finalina

nisam sinoc gledala, cenim da ce biti zanimljivije ako preskacem :lol:

vrana

Quote from: bubi on March 14, 2012, 10:15:31 AM

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

kao prvo, ne mogu da verujem koliko su takmicari bili glupi u izboru saplemenika. kao da niko osim sebastiana nije shvatio princip biranja, samo su onako lupetali, bez ikakvog kriterijuma, i na kraju ispade zaista potpuno nervanomerna raspodela snaga. evo u ovoj igri je potpuno smesno na sta to lici, ovo jedno pleme je daleko spremnije od drugog.

kao drugo, jesam rekla da mi se svidja i ovaj celavi karadzic? on mi deluje bas ok. i pametno i kulturno. osobine koje ne krase vecinu ostalih takmicara  :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Finalina

Quote from: Finalina on March 12, 2012, 11:41:37 PM
simpa mi je celavi, osim sto se iznenadih da je tamo
Quote from: vrana on March 14, 2012, 09:54:23 PM
kao drugo, jesam rekla da mi se svidja i ovaj celavi karadzic? on mi deluje bas ok. i pametno i kulturno. osobine koje ne krase vecinu ostalih takmicara  :crazy:
;)

Lani

Raspodela plemena im je :girl_wacko:
Nadam se da će uskoro da ih izmiksaju ili već nešto, oni grdni Nevenovi ni u jednom izazovu neće pobediti. :crazy:
Svi oni nabildovani momčići/sportisti završiše u jednom plemenu a dežurne babe žvake Mia, Maćićka i dr. u drugom.  :lol:

bubi

nisam gledala sinoc,spavala sam ali se nadam da nista bitno i nije bilo.nekako mi se cini da kad se smanje plemena da je i interesantnije,ovako ih je mnogo.

veki

Quote from: vrana on March 14, 2012, 09:54:23 PM
kao prvo, ne mogu da verujem koliko su takmicari bili glupi u izboru saplemenika. kao da niko osim sebastiana nije shvatio princip biranja, samo su onako lupetali, bez ikakvog kriterijuma, i na kraju ispade zaista potpuno nervanomerna raspodela snaga. evo u ovoj igri je potpuno smesno na sta to lici, ovo jedno pleme je daleko spremnije od drugog.

Sebastijan mi je jedini onako zapao za oko, politicar mi je bas kulturiska, Kajganic je sportista, navikao na sve, a i smekerica je pa ne bi ozenio pola pinkovih voditeljki da nije takav :lol:

Jos se nisam odlucila za devojke koja mi se dopada, sve su mi za plejboj naslovnu stranu, a Mia i njena cerka su mi bas bljak, onako na prvu loptu
lazem Martina mi je ok, odskace od slike barbi girls, a pri tom se bas dobro pokazala u borbi

Vockica

Martina i Kristina su mi ok....a Dunja gleda i kaze -Mama meni se naaaajvise svidja Vlada.... :turpija:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

monochrome

Finalina

monochrome

Finalina

Lani

Izlete spečena, majko kakva je, jel uhvatio neko da li se makar jednom nasmejala, tu ne računam ono ironično keženje gde se vide svi zubi.  :lol: