Main Menu

Survivor! veceras pocinje!

Started by vrana, March 12, 2012, 01:48:46 PM

Previous topic - Next topic

veki

ja sam bila sokirana kad sam je prvi put videla onako ucrnelu, a naduvana usta,
izgledala je kao da je neko dobro nalupao :( meni jedino zao sto je nasa prva ispala

vrana

i meni isto. srbi budale, umesto da se drze od pocetka zajedno, opet ce da ih razbucaju ko panta pitu.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Dada

Vala bih je izbacila da mi je iz oka ispala, uzasno je negativna i odvratna  :crazy:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Finalina

ja od one prve epizode ni malo nisam gledala... ima li reprpiza? ... ako zaglavim sada ovde sa vama pa da bacnem pogled

Lani

Ma daj, naši, vaši... big deal, uopšte ne konstatujem ko je odakle niti me zanima.
Ako mene neko pita, više volim da se zajedno drže normalni protiv nenormalnih nego "naši" protiv "njihovih".

Finalina

Quote from: Lani on March 17, 2012, 07:03:18 AM
Ma daj, naši, vaši... big deal, uopšte ne konstatujem ko je odakle niti me zanima.
Ako mene neko pita, više volim da se zajedno drže normalni protiv nenormalnih nego "naši" protiv "njihovih".
:crazy:

cici

Je l smem da pitam koji su nasi :rofl:

veki

ma ne to meni je Sebastijan bas survivor lik, i Martina mi je super, a nisu srbi, nego kao i vuek se pokaze kako nasi ne znaju da cuvaju jedni drugima ledja, dok ce svi ostali bar u pocetku da se drze zajedno dok ne krene borba svi protiv svih.
To je nekako simptomaticno u svakom zajednickom rijalitiju, nazalost.
A da je Macicka ostala a Kristina ispala to bi mi tek bilo bljak, iako nisam ljubitelj ni ove druge.

Stanija mi se dopada jer koristi sve svoje adute uvek i svuda, i sto je samouverena,
njen posao bih podvela po d jednostavnu definiciju starijeg skupljeg zanata,
ne ulazim u to da li je ili nije, sama se tako izjasnjava.

Lani

Quote from: veki on March 17, 2012, 11:53:00 AM
ma ne to meni je Sebastijan bas survivor lik, i Martina mi je super, a nisu srbi, nego kao i vuek se pokaze kako nasi ne znaju da cuvaju jedni drugima ledja, dok ce svi ostali bar u pocetku da se drze zajedno dok ne krene borba svi protiv svih.
To je nekako simptomaticno u svakom zajednickom rijalitiju, nazalost.
A da je Macicka ostala a Kristina ispala to bi mi tek bilo bljak, iako nisam ljubitelj ni ove druge.

Ali što to po difoltu treba da je tako?
Mislim, ja to izgleda definitvno ne kapiram. Pa i sama da sam tamo sprdala bih se na ta svojatanja i solidarisanja po nacionalnoj osnovi, meni je to presmešno u 21. veku, sori. Svakako bih se približila ljudima sa kojima najlakše nađem zajednički jezik a da li su sa Marsa ili iz moje ulice nebitno je. I recimo nikad ne bih poštedela nekog na Plemenskom savetu samo zato što je iste nacionalnosti kao ja.
Sori na ofu.

bubi

a ja nesto komentarisem sa mm,tu sem Mie Begovic ama niko nije VIP.
mislim Macicka pa VIP payi molim te ili Kristina Bekvalac a tek za ove Hrvatske  VIP ovce nikad  cula doduse i za ove nase sam cula ali ih vecinu nikad videla nisam :lol:
mislim nisu VIP kao moja kona  :lol: :rofl:

vrana

Gledala sam juce Miu Begovic kod Milana Kalnica, stvarno moram da ponovim da je retko odvratna persona> tako izvestacena, usiljena, grozna baba...jos onaj fajt sa cerkom na plemencu...uzas!

Malo mi je smor sto su tako nejednako rasporedjene snage, nema bas neke neizvesnosti, vise se svodi zaista na njihove medjusobne svadje, nego na borbu i opstanak.  Nadam se da ce kasnije biti zanimljivije.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

linga

Ja uopste nesto ne pratim, nisu mi se dojmili...

Lani

Meni je isto bzvz što su tako neujednačena plemena.
A tek Aleksandra  :crazy: mislim devojko šta si očekivala...  :fool: što kaže mm, ona ladno nijednu epizodu prethodnih serijala nije pogledala, devojka je pala s Marsa, pojma nema gde se obrela nesrećnica.
Još moli Sebastjana da izgube u nekom narednom izazovu ne bi li je izbacili napolje.  :crazy: Valjda joj je u međuvremenu objasnio neko da to što te izbace napolje ne znači da ideš kući već da ideš na pusto ostrvo, na milost i nemilost teti Maćićki.  :lol:

monochrome

Quote from: Lani on March 17, 2012, 06:42:44 PM
Ali što to po difoltu treba da je tako?
Mislim, ja to izgleda definitvno ne kapiram. Pa i sama da sam tamo sprdala bih se na ta svojatanja i solidarisanja po nacionalnoj osnovi, meni je to presmešno u 21. veku, sori. Svakako bih se približila ljudima sa kojima najlakše nađem zajednički jezik a da li su sa Marsa ili iz moje ulice nebitno je. I recimo nikad ne bih poštedela nekog na Plemenskom savetu samo zato što je iste nacionalnosti kao ja.
Sori na ofu.

identicno razmisljam :kiss1:

Vockica

Bice zanimljivije kad se ujedine, ostace najjaci...Nemam reci za Begovicku, uzas, sva sreca cerka joj je povukla na tatu:).
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.