Main Menu

Koliko pratite trendove?

Started by TINK, March 29, 2012, 03:35:24 PM

Previous topic - Next topic

dmi

mogli su i neke seksi gace da nacrtaju :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

A možda je ovo model za posao i dnevne varijante, sa pristojnim belim gaćicama.  :lol:

Finalina

linga

Samo da konstatujem za Time out da su se iskvarili, ranije nisi morao da čekaš sniženje za pristojne cene...

AnaK

To je i moj utisak. Da su bili priuštljivi. S tim što više nisam sigurna da li su oni objektivno skuplji, ili sam ja jednostavno siromašnija nego pre par godina.
Janko 23.7.2002.

vojka

Quote from: AnaK on April 02, 2012, 04:57:56 PM
To je i moj utisak. Da su bili priuštljivi. S tim što više nisam sigurna da li su oni objektivno skuplji, ili sam ja jednostavno siromašnija nego pre par godina.
mislim da je i jedno i drugo, tj bar s moje tacke gledista, i da su podigli cene, a i da su mi primanja manja nego pre par godina
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

stacka

Slazem se sa Vojkom. I vrapci znaju koliki sam ja fan Time outa ali unazad vec neko vreme samo ceznjivo gledam neke stvari koje bih ranije sigurno kupila. :girl_sigh:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

MissL

Videh negde da je pocelo snizenje,  30%
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Finalina

probala  ;D ...odlicne  :good:

.... nemaju mnogo modela (ni zenskih ni muskih) .... ja bih ovo nosila i volela da imam ( poskupe su, skoro 10000din)

cici

Za ove gumenjake toliko para :o  nego, je l gilica izmedju prstica :lol:

Lani

Finalina

pa ne gilica vise nekako masirucka  :girl_haha:   i nadam se da ne žulja posle 200m hoda :lol:   ... ima smisla ovo sto su prsti razdvojeni, to stopalima inace prija da se prsti razmaknu.... ovi su ih razmakli za tih sto evrica  :rofl:

meni se dopadaju , od zenskih i ove od muskih

cici

Za te pare sama cu da ih razmaknem :lol:

Finalina

Lani

Jao, ove crne i braon grozne, kao nožice u šimpanzice.  :lol: