Da li se "nosite" u skladu sa godinama?

Started by Lani, April 11, 2012, 10:00:26 PM

Previous topic - Next topic

cici

Ma dekolte je rastegljiv pojam ja cu nositi :rofl:

linga

Quote from: Summer on April 12, 2012, 09:45:42 AM
:rofl: :rofl: :rofl:

Jedan deo garderobe mi je isto kao i pre 10-15 godina, po stilu - farmerke, patike, majice, neke opustene varijante pantalona/ Drugi deo sam pocela da kupujem kad sam pocela da radim, tad mi je radno mesto zahtevalo strogo poslovni dress code. Sad se na posao oblacim pomalo sizofreno - jedan dan dodjem u suknji, sakou, stiklama, a onda sledeci dan u farmerkama i patikama, kad znam da necu imati nijedan sastanak i da cu ceo dan provesti u kanc. za kompom.

A za neke stvari koje sam nosila pre 15-ak godina ipak sada pomislim da vise to nije za mene, ali to je svega par stvari, tipa kapa sa usima i dugackim pletenicama  :rofl: Sorceve i dalje nosim, minice nisam nikad.

Ovako i ja, kad radim  :lol:
Al sto kaze Xe, u našoj branši nepostojanje dress coda može nekog i da ubije, ne biste verovali kakvi ljudi dolaze na posao, i ne samo to idu na intervjue i predstavljaju firmu okolo  :crazy:

monochrome

Quote from: Ivy on April 12, 2012, 09:55:41 PM
daaaa...cula sam za to da je posle 35-te pozeljno nositi duzu suknju a kracu kosu...ne slazem se naravno  :crazy: mada ne treba ni pretjerivati sa duzinom suknje u 40-tim napr. 

nosim se u skladu sa sobom  :lol: boli me uvce sta ce ko da misli  :crazy:

jao savrseno :rofl: :good:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

AnaK

Oduševljena  :girl_in_love: Al' da vas ne prevari ovaj pojas oko dužine, kao mene :lol: Haljina je meni malo iznad kolena, a pojas bi trebalo da stoji ispod doopeta  :blink:
Janko 23.7.2002.

hanna

Slatko ste me nasmijale  :rofl: Za sada ih dobro nosim  :lol: samo imam fobiju od cetvrte decenije koja mi je na pragu  :rofl:

hanna

Unabebili

Quote from: hanna on April 14, 2012, 09:09:59 PM
Slatko ste me nasmijale  :rofl: Za sada ih dobro nosim  :lol: samo imam fobiju od cetvrte decenije koja mi je na pragu  :rofl:

eh  :lol: :lol:

da mi je da se vratim u istu  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Ivy

Quote from: cici on April 12, 2012, 09:59:40 PM
Ovo mi se svidja nosim se u skladu sa sobom :lol:

daaaa:) dnevnom sobom :lol:

i dekolte cu nositi :lol: sa sobom :lol: 

janavi

Quote from: Summer on April 12, 2012, 09:45:42 AM
:rofl: :rofl: :rofl:

Jedan deo garderobe mi je isto kao i pre 10-15 godina, po stilu - farmerke, patike, majice, neke opustene varijante pantalona/ Drugi deo sam pocela da kupujem kad sam pocela da radim, tad mi je radno mesto zahtevalo strogo poslovni dress code. Sad se na posao oblacim pomalo sizofreno - jedan dan dodjem u suknji, sakou, stiklama, a onda sledeci dan u farmerkama i patikama, kad znam da necu imati nijedan sastanak i da cu ceo dan provesti u kanc. za kompom.

A za neke stvari koje sam nosila pre 15-ak godina ipak sada pomislim da vise to nije za mene, ali to je svega par stvari, tipa kapa sa usima i dugackim pletenicama  :rofl: Sorceve i dalje nosim, minice nisam nikad.
ja otprilike ovako, ali ono boldovano nosim i na poslu :D
dekolte ne zaobilazim, a ni skinny pantalone
pretpostavljam da to nije u skladu sa mojim godinama, al baš me briga :rofl:

ne lakiram nokte, moooožda neka beličasta, obojeni nikad, sve mislim svi u mene gledaju, ne volim, imam kratke i široke nokte koji meni ne izgledaju lepo obojeni :rofl:

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Xe

Kad nalakiram nokte u neku "boju" izgledam kao Kleopatra, balkanska prorocica  :crazy: :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL