Da li se "nosite" u skladu sa godinama?

Started by Lani, April 11, 2012, 10:00:26 PM

Previous topic - Next topic

hanna

Quote from: Unabebili on April 15, 2012, 11:30:31 AM
eh  :lol: :lol:

da mi je da se vratim u istu  :rofl:

to mi dodje kao neka utjeha , jel  :rofl: eh, kad bih mogla nekkao povuci rucnu u ovoj drugoj polovini trece decenije , bar jedno 20-tak godina, pa posle kako mi bude  :rofl:

ps. nisam naglasila " nosim sve sto nose mladi " :diva: da imam dobre noge , vrlo rado bi nosila i mini suknje  :rofl:

NikkiL

Ne vidim razlog da se ne nosi sve sto se nosilo i ranije - dokle god odgovara nasoj kilazi, izgledu isl.. Ne mislim da cu ni sa 60 godina da nosim tetkaste stvari, ne nosi ih ni moja mama sa 67 - nosi i krace suknje iznad kolena i dekolte neki manji i visoke stikle (vise nego sto ja mogu i da zamislim da hodam), i farmerke i trenerke i sve joj to vrlo lepo i elegantno stoji  (zapravo ja cesto kad nesto kupim sebi kupim istu stvar i mojoj mami pa imamo gomilu "duplikata" posle ne mozemo da pohvatamo sta je cije... :rofl:

Inace nosim stvarno sve i svasta... u poslednje vreme gledam da kupim i poneku ozbiljnu stvar ali cesto se oblacim po klinackim i studentskim radnjama sa sve trenerkama, print majicama isl.. Na fakultetu ne moram da pazim kako se oblacim, svi su uglavnom casual farmerke isl... opusteno..

Quote from: Nanny Ogg on April 11, 2012, 11:12:42 PM

Ja se ustvari bojim da ne izgledam kao neko ko je podetinjio, ili kao da na silu forsiram taj mladalacki fazon. To bi mi bas bilo mrsko. Nikad mi nista nije bilo odvratnije od ljudi u kasnim cetrdesetim koji svim silama pokusavaju da dokazu svetu kako ih vreme nije pregazilo   :crazy:

Ali zasto bi to sto si u kasnim 40tim trebalo da znaci da treba da imas hladnu trajnu i nosis tetkaste suknje (karikiram ali kapiram sta hoces da kazes). Sa svim danasnjim mogucnostima, zene izgledaju bolje nego ikada u 40tim godinama, meni je bas super kad vidim lepu i sredjenu i mladalacki obucenu zenu u tim godinama (naravno primereno svom izgledu isl).

Quote from: martina on April 12, 2012, 01:25:52 AM
moja kcerka i njene prijateljice nose trenerke s gumom dole, koje onda utrpaju u uggs, i zavrnu pojas jednom-dvaput

I ja sve isto ovako osim zavrtanja pojasa :lol: :lol: Muz hoce da me ubije kad obucem trenerku i uvucem je u uggsice - a meni lepo i komotno zimi... :D

Quote from: Ivy on April 12, 2012, 09:55:41 PM
daaaa...cula sam za to da je posle 35-te pozeljno nositi duzu suknju a kracu kosu...ne slazem se naravno  :crazy: mada ne treba ni pretjerivati sa duzinom suknje u 40-tim napr. 

ja bih ovo stavila mozda u posle 50te...  ;)
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

cici

Granice se pomeraju kako nam se blize odredjene godine, Ivy je jos pile :rofl: Mi sto ove godine okrecemo brojcanik mozemo sve to da ostavimo za posle 50-te :lol:

Unabebili

sa 3 godine : Pogledaš se i vidiš Kraljicu.
sa 8 godina: Pogledaš se i vidiš Pepeljugu.
sa 15 godina: Pogledaš se i vidiš ružnu sestru (mama, ne mogu ići u školu ovakva !)
sa 20 godina: Pogledaš se i vidiš - predebela/premršava, preniska/previsoka, previše ravno/previše kovrdžavo - ali odlučiš da ideš napolje u svakom slučaju
sa 30 godina: Pogledaš se i vidiš - predebela/premršava, preniska/previsoka, previše ravno/previše kovrdžavo - ali odlučiš da nemaš vremena to popraviti i ideš napolje u svakom slučaju
sa 40 godina: Pogledaš se i vidiš "čista sam" i izlaziš napolje
sa 50 godina: Pogledaš se i vidiš "To sam ja" i izlaziš gde god to želiš
sa 60 godina: Pogledaš se i podsećaš se svih ljudi koji se više ne mogu videti u ogledalu. Izlaziš napolje i osvajaš svet.
sa 70 godina: Pogledaš se i vidiš mudrost, veselje i sposobnost, izlaziš napolje i uživaš u životu.
sa 80 godina: Ne gnjaviš se sa gledanjem. Samo staviš crveni šešir i izlaziš da se zabaviš.

ja sam u fazi crvenog sesira  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Finalina

Ivy

da da pilence  :rofl: obrnula sam i ja brojcanik :) sad pocinjem sa cifrom 3 :)
dakleM ... u stopu vas pratim  :bighug:

NikkiL mislim na minice nesmijemdasesagnem  :nokti2:  a tih imam ohohooo:) a kosu ne dam! ni posle 50 :(

cici

Ne, ne, draga ne pratis ja okrecem sledeci krug :lol:

anelore

Ja sam po ovom Uninom trajno zaglavljena u 15. godini  :lol:

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

monochrome

Unabebili

ja u zavisnosti od raspolozena nekad imam 3, a nekad 8  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

bubi

ja kao cici okrecem brojcanik u avgustu ali necu to nikom da priznam :lol:
i da osisala sam se na kratko :lol: izgleda da kod mene to stvarno ima veze sa godinama.
mini ne nosim jer sam nasledila noge od ujaka fudbalera :crycry:

cici

Okrecem brojcanik i nosim i mini i usko i dekoltovano :rofl: i bole me usi sto kase Una :rofl:

Lani

Jao minić nisam nosila godinama. :hm: A baš imam jedan sladak sa Beti Bup :diva: (nemoj da se smejete  :lol:) kupljen pre par godina, nikako da ga obučem.
To baš i nije u skladu sa mojim godinama?  :rofl: