Da li se "nosite" u skladu sa godinama?

Started by Lani, April 11, 2012, 10:00:26 PM

Previous topic - Next topic

vojka

Quote from: martina on April 12, 2012, 02:53:07 PM
mislim da je kriticna granica - i to se osjeti - kad osjetis da se neko obukao kako se obukao samo da bi obratio paznju na sebe. ono: gledaj me molim te, vidi me

e sad, tinejdzerima to ide. tinejdzeri traze sebe i hoce da budu drugaciji, i jos ne razumiju kojesta. pa mi je ok da neko od 15-16 godina ima zelenu kosu, trazi se

ali kad neko od 40 pocne garderobom da privlaci paznju, meni to naprosto bode oci. u fazonu: jel nemas ti nista drugo da si dosad uradio/la u zivotu? nije ti 15, pa da je ok da ti je to jedini nacin da se izdvojis od mase

a mislim da se uvijek osjeti kad neko koristi to sto nosi da skrece paznju od onog: to mi se svidja i dobro se odjecam u tome
potpis :girl_in_love:
i samo da dodam da ja koristim zelene, plave.... lakove :rofl:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

cici

Quote from: Nanny Ogg on April 12, 2012, 04:54:44 PM
Ijao, sto ja tebee mrziiimmm  :sissyfight:  :crycry:  :rofl:  :kiss1:

Ako se ikada vidimo, ima da dodjes u baletankama, i to pre mene, da sednes i da ne ustajes dok ne odem. Nema ni da piskis  :lol:
A ti ces da stojis :rofl:

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

cici

Ma i ja cu :rofl: jedino ako obujem neke stikle  ce da me malo ali malo izvadi ili ako eventualno stanem na stepenik ili dva :lol:

monochrome

Quote from: cici on April 12, 2012, 05:59:07 PM
Ma i ja cu :rofl: jedino ako obujem neke stikle  ce da me malo ali malo izvadi ili ako eventualno stanem na stepenik ili dva :lol:

pa ti mi delujes extra visoka na slikama!? :ces:

Dada

I mom muzu se ucinilo da je visoka kad je vidio uzivo, ona k'o Koperfild :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Nanny Ogg

Quote from: cici on April 12, 2012, 05:47:59 PM
A ti ces da stojis :rofl:

Obe ce stojimo, samo ti na donjem stepeniku, a ja na gornjem  :crazy:   :rofl:

Ajte zene, ne dram'te

martina

kad ode dada bice: nije losa cura, al ledja otpadose od njennih posjeta  :rofl:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

Quote from: Dada on April 12, 2012, 06:11:31 PM

joj looda si :rofl: :rofl: :rofl:
ja sam tu negde,pa bi smo mogle i da stojecki prodivanimo :lol:

cici

Quote from: monochrome on April 12, 2012, 06:02:27 PM
pa ti mi delujes extra visoka na slikama!? :ces:
Fatamorgana  :lol:
Quote from: Dada on April 12, 2012, 06:11:31 PM
Jeste kad sam bila na dva stepenika :lol:

Margarita

nema sanse da sve citam, samo da kazem da sam ja ove godine prvi put pazarila zeleni lak :girl_haha:

Ivy

daaaa...cula sam za to da je posle 35-te pozeljno nositi duzu suknju a kracu kosu...ne slazem se naravno  :crazy: mada ne treba ni pretjerivati sa duzinom suknje u 40-tim napr. 

nosim se u skladu sa sobom  :lol: boli me uvce sta ce ko da misli  :crazy:

cici

Ovo mi se svidja nosim se u skladu sa sobom :lol:

Xe

Dado, ako nosis ono sto one odbace, onda si sasvim u skladu s "mama" fazonom  :girl_in_love:  Deci govori da ce da naslede tvoje gene i da ce biti mladolike kao i ti, i nema brige  :turpija:
Sakoi...  :crazy:  Poslednji put obukla na svojoj svadbi  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

linga

Sta ja znam... Neke stvari vise ne nosim, jer prosto mislim da mi vise ne stoje dobro, ili da se ja ne osećam dobro u njima. Jedna od njih su bas bas kratke suknje, ali ne znači da ih necu ponovo nositi ako opet budem zadovoljna kako mi stoje.
Ne pratim preterano trendove, ali mislim da imam bas dobar osećaj sta mi stoji i to furam, e sad mislim da još imam dovoljno malo godina da mogu da obučem sve od toga, a da i dalje izgleda pristojno na meni.
Kad budem u šezdsesetim, verujem da necu nositi helanke, dekolte i tako to  :lol: