Da li se "nosite" u skladu sa godinama?

Started by Lani, April 11, 2012, 10:00:26 PM

Previous topic - Next topic

Saska

Quote from: Dada on April 18, 2012, 07:44:47 PM
Jesam li ja ovdje jedina koja ne zna da namaze nokte? :lol: Tj, znam lijevu ali desnu nema sanse ;D
nisi, naravno :lol: ja sam toliki duduk da se ni u raspravu ne uključujem

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

cici

Vezba cini majstora nema sta.Ja namazem obe ruke bez greske i sa tamnim lakom.

AnaK

Definitivno treba volje, motiva i strpljenja. A onda vežba.
Janko 23.7.2002.

martina

ja sam prije mogla. al sto sam starija, sve gore mi ide.
sto i nije neki problem, jer i kad lakiram nokte na rukama - sto je rijetko - uvijek biram neke neutralno-bezbojne boje, ko god da ih lakira

ne volim da lakiram nokte na rukama jer me mrzi da cekam da se osuse. na nogama mi je ok, mogu da hodam i sa svjeze nalakiranim, ali ruke... bas mi tesko pada da gledam u nebo dok se suse
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Bar sad postoje pomocna sredstva za su senje bez neba :lol:

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

Quote from: cici on April 18, 2012, 09:46:29 PM
Bar sad postoje pomocna sredstva za su senje bez neba :lol:

ima susilica u ovom salonu gdje najcesce idem. al meni to opet predugo... bem ti multitasking zivot

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

AnaK

Ma ima i nekih quick drying drops  :girl_haha: Ali stvarno, nauči da se opustiš  :bighug: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

20 minuta mozes da zrtvujes da se opustis i osusis nokte.Danas kod pedikira sam obula cipele i izasla, lak perfektan, posle 20 min.

martina

haha, pa zato sam pocela da pusim... kao pusim i ne radim nista. samo igram pasijans na telefonu  :lol:

strasno! sto je najgore tako citav zivot.
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

martina

Quote from: cici on April 18, 2012, 09:56:28 PM
20 minuta mozes da zrtvujes da se opustis i osusis nokte.Danas kod pedikira sam obula cipele i izasla, lak perfektan, posle 20 min.

ne znas ti mene... ko navijena

mogu kad moram, al ne volim da moram

nikako da shvatim odlazak kod frizera/pedikira kao vrijeme odmora. meni to samo jos jedna stvar koju moram da uradim :wall:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

linga

Quote from: AnaK on April 18, 2012, 04:43:44 PM
Samo ako se slaže uz ovaj lak  :girl_in_love:

http://www.parokeets.com/wp-content/uploads/2012/03/Collistar_Capri_MintMilk_nail_polish_parokeets.jpgRe: Da li se "nosite" u skladu sa godinama?

E  TAJ sam htela pre neki dan da kupim  :clap: bilo mi glupo da kupujm skup lak koji ću retko mazati   :-[ ali diiiivan je. Na sniženju su u Jasminu.

linga

Quote from: Lani on April 18, 2012, 04:41:05 PM
Jao minić nisam nosila godinama. :hm: A baš imam jedan sladak sa Beti Bup :diva: (nemoj da se smejete  :lol: ) kupljen pre par godina, nikako da ga obučem.
To baš i nije u skladu sa mojim godinama?  :rofl:

Kupi i Ivi isti i reci da si starija seka  :girl_in_love: