Svecani rucak ili kako impresionirati goste izabranim Mansardskim receptima

Started by jel, May 11, 2012, 01:03:26 PM

Previous topic - Next topic

Ira

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

stacka

Ja sam davno pravila ovaj Nastin krompir, vec sam i zaboravila na njega a odlican je  :good: koliko bese slatke pavlake ide 2dl ili vise?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

jel

evo meni>

predjelo- zeljanica i pita sa sunkom
             -Lanina salata sa piletinom i paprikama
             sir, masline, lukac, mesce+kackavalj seckano...

glavno jelo -pijane snicle (to uvek pravim, pa mi je lako da ne razmisljam) ili lazanje??
                  - dinstana piletina u vinu
                   -kuvani krompir
                   -salate grcka, zelena sa rotkvicama i lukom, 1zelena egzoticna za mene i snajku  :girl_haha: krastavac+pavlaka

dezert- nista  :rofl: pita sa borovnicom/ vocna salata...

sta mislite?
My name is Luton, Robin Luton :lol:

jel

da dodam da mi radi samo jedna ringla radi
i rerna slabo pece...  :rofl:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Super  :good:
Lazanje su odlična ideja jedino što ti verovatno treba više vremena za pripremu nego za te pijane šnicle...  :think:
A i još ta slaba rerna.  :crazy:

Zumbulica

Sa stanovista gosta stvarno je  :balavi: ali mislim da ces moci da skracujes spisak dobro, da sebi olaksas  :)

Zumbulica

I da, za desert vocna pita sa sladoledom ili nekim prelivom je nesto sto ja licno najvise volim.

AnaK

Quote from: Zumbulica on May 12, 2012, 10:54:11 AM
I da, za desert vocna pita sa sladoledom ili nekim prelivom je nesto sto ja licno najvise volim.
Suuuper ideja, posebno što frikom ima one zamrznute sa šumskim voćem  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Ira

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

dmi

Quote from: cici on May 11, 2012, 02:42:56 PM
Moze koji hoces pretostavljam.

Ne bih ni ja rostilj, dmi izvini :lol: zene mansardske su odlucile nema rostilja za ovu priliku :D neko parce mesa ispeci, stavi neke zacine, mozes i med.To mozes da ispeces i vece pre.

ja ne volim pecenje  :girl_blum: samo kozicu sa praseta
:rofl:

Quote from: Deda on May 11, 2012, 02:45:35 PM
:friends: dmi , to cemo nas dve kad dodjes kod mene , i mog tatu da pozovemo da te nudi :"Uzmi Radmila jos ovo "

:girl_in_love:
Quote from: linga on May 11, 2012, 03:07:34 PM
Ubode interpreter, pita i pivo obavezno, ako su Sarajlije, onda su raja, biće to  :good:
Kako ne bi bila praktična, mi smo zauzete žene, a ne neke očajne domaćice  :ljut: :rofl: još da i krem brulee spremamo  :rofl:

crna linga kakva diskriminatorna recenica :rofl: ispade da samo ocajne domacice prave creme brulee

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Finalina

linga,  pogadja u srž srži :rofl: .... krem brule :nesvest: , stavrno se pravi iz očaja :lol:

cici

Quote from: dmi on May 12, 2012, 08:12:03 PM
ja ne volim pecenje  :girl_blum: samo kozicu sa praseta
:rofl:

Nisam rekla prase  :girl_blum:
Quote from: Finalina on May 12, 2012, 08:18:58 PM
linga,  pogadja u srž srži :rofl: .... krem brule :nesvest: , stavrno se pravi iz očaja :lol:
Kad budes toliko ocajna da napravis slobodno mozes da me pozoves na degustaciju  :lol:

linga

Joj DMI, sorry, ja gledam trenutno seriju Očajne domaćice, a u njoj onda Bri sprema to jelo, a i probala sam pre neki dan sjajan sladoled koji se tako zove  :balavi: pa mi se sve pomešalo  :lol:

Lani

Ja bih volela da umem da napravim krem brule. :girl_sigh:
Doduše, nikad nisam ni probala da ga pravim, ko zna, možda bih samu sebe prijatno iznenadila.  :lol: